Friday 21 January 2011

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

Ξενιτεμένα αλάνια της ΘΥΡΑΣ 9,

Ο χρόνος σταματά και η μέρα που όλοι περιμένουμε δε λέει να φτάσει. Μια μέρα που η ιστορία μας προστάζει να είμαστε νικητές. Το Σάββατο στις 16:00 (ώρα Aγγλίας) θα είμαστε κι εμείς νοητά στο πέταλο. Ένα πέταλο που θα πάλλετε στους ήχους των τραγουδίων και στον ρυθμό των τυμπάνων της ΘΥΡΑΣ 9.

Έτσι και εμείς, χιλιόμετρα μακριά θα κάνουμε το δικό μας πάρτι, αντάξιο αυτού που θα στηθέι σε Βόρεια και Δυτική εξέδρα του Γ.Σ.Π. Σε κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας θα τραγουδιέται από εκατοντάδες φοιτητές (και όχι μόνο). Γι’ αυτό δίνουμε το παρόν μας στο οίκημα της Προοδευτικής στο Camden Town (Camden Road) στο Λονδίνο και στην ταβέρνα Bouzouki by night(Princess Street) στο Μάντσεστερ.
Τα συνθήματα και οι μπύρες θα αρχίσουν από νωρίς. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ακόμα μια φορά πως κι αυτές οι πόλεις μας ανήκουν, είναι καταπράσινες και υπάρχουμε μονάχα εμείς. Γιατί η δράση της οργανωμένης μας κερκίδας δεν σταματά σε καμιά πόλη, σε καμιά χώρα, είναι παγκόσμια.

Όπου κι αν αυτή βρεθεί, όπου κι αν πάει, σε όποια χώρα μακρινή, κάποια -9- της τραγουδάει!!!

ΘΥΡΑ 9 ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ