Sunday 27 November 2011

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

Αδέρφια της ξενιτιάς,

Οι ώρες που περνά η ομάδα μας είναι δύσκολες. Δεν έφταναν τα τόσα οικονομικά προβλήματα και ο ανελέητος πόλεμος από κάθε αντιΟΜΟΝΟΙΑτη, προστέθηκε και το τελευταίο με τον προπονητή μας Νεόφυτο Λάρκου και τον πρόεδρο του σωματείου Μιλτιάδη Νεοφύτου. Η κατάσταση θυμίζει ηφαίστειο που βράζει εδώ και αρκετούς μήνες, και ο κόσμος είναι ΠΛΕΟΝ αποφασισμένος για ΟΛΑ. Δεν ΠΡΕΠΕΙ και ΔΕΝ θα σταματήσουμε εδώ!

H δική μας θέση, σαν κλιμάκιο εξωτερικού, είναι φυσικά δυσκολότερη, αφού η απόσταση δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια για πράξεις. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όμως όλοι να στηρίξουμε τα αδέλφια μας που αγωνίζονται μέρα και νύχτα σαν πιστοί υπηρέτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ για να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το αδιέξοδο. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ με κάθε τρόπο να δείξουμε τη συμπαράστασή μας προς την οργανωμένη μας κερκίδα και τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα, αλλά και προς τη διοίκηση του σωματείου.

Τα τελευταία γεγονότα δε θα μπορούσαν, δυστυχώς, να μας αφήσουν ανεπηρέαστους, αφού θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι οι διεργασίες για το τύπωμα των φανέλων του κλιμακίου είναι μέχρι στιγμής εκτός χρονοδιαγράμματος. Στον αντίποδα, οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και ζητούμε την κατανόηση των μελών μας όσο αφορά την προμήθειά τους με τις φανέλες μας. Προσπαθούμε με όποια μέσα έχουμε διαθέσιμα να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς όσο πιo σύντομα γίνεται, και πιστεύουμε ότι σας βρίσκουμε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Θα θέλαμε να σημειώσουμε όμως, ότι κατά κύριο λόγο προέχει η στήριξη από ΟΛΟΥΣ στον αγώνα των αδελφών μας και έχουμε την υποχρέωση να το πράξουμε ΣΥΣΠΗΡΩΜΕΝΟΙ για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η διακοπές των Χριστουγέννων δεν είναι μακριά, και η μέρα που θα ξαναδούμε τη λατρεία μας στο γήπεδο όλο και πλησιάζει. Η δυναμική που έχουν αποκτήσει τα κλιμάκια εξωτερικού τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια, και η παρουσία μας θα γίνει πέρα για πέρα αισθητή! Όμως, η παρουσία μας δεν πρέπει να περιοριστεί στα τσιμέντα αλλά και εξωγηπεδικά. Το απαιτεί η ιστορία μας, το απαιτεί το μέλλον μας. Ακολουθούμε τις πορείες διαμαρτυρίας, κατακλύζουμε τα κλειστά, στηρίζουμε τις αποχές στα εκτός έδρας παιχνίδια ποδοσφαίρου, καθώς επίσης δίνουμε το παρών μας στις ανοιχτές συνεδρίες της ΘΥΡΑΣ 9. Όλα αυτά γιατί απλούστατα αυτός ο πόλεμος δε θα σταματήσει εδώ. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε με κανένα τρόπο να παίξουν το παιχνίδι τους. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να μας σεβαστούν, και αν συνεχίσουν να μη μας σέβονται θα μας ΦΟΒΗΘΟΥΝ!

Η φλόγα αδέρφια δε θα σβήσει ΠΟΤΕ, όσα χιλιόμετρα και αν μπουν εμπόδιο! Εμείς δεν είμαστε μόδα και ούτε ήμασταν ποτέ. Η αγάπη για την ομάδα μας είναι αγνή, ανεξάντλητη και πραγματική...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

♣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ, MONO ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ♣

Gate 9 UK – The ‘V’ version

Υ.Γ. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε. Είμαστε παΝΤΟΥ!