Thursday 28 February 2013

Originale V


Καλώς σας βρίσκω αδέρφια,

Μετά από λίγο καιρό ελέω εκλογών επιστρέφω και εγώ στην ‘’ενεργό δράση’’. Ο λόγος φυσικά που απείχα ήταν ότι αυτή η στήλη είναι οπαδική και στο ότι φυσικά δεν ήθελα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτή την κωμωδία που διαδραματίζετουν.
Επανέρχομαι 3 μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ μας απέναντι στον απόλλωνα. Ένα παιχνίδι από το οποίο κάτι χρωστάμε σε αυτούς με τα ‘’γαλάζια’’.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα όμως, τον τελευταίο μήνα φυσά άλλος αέρας στο Ηλίας Πούλλος και αυτό φαίνετε τόσο αγωνιστικά αλλά και γενικά στην εικόνα που βγάζει η ομάδα μας προς τα έξω. Αυτό βέβαια μας χαροποίει και μας γεμίζει ακόμα περισσότερο πάθος και τρέλα. Γιατί σκεφτείτε τη χρόνια κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος και τη μαθήματα παραδίδουμε σαν 9 και απλά σκεφτείτε να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία. Αν βοηθήσει ακόμα λίγο η ομάδα το σκηνικό που προδιαγράφετε αναμένετε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ επειδή όπως ξέρετε ΟΜΟΝΟΙΑ για τον ΟΜΟΝΟΙΑτη είναι τρόπος ζωής δεν θέλει τους 8 του champions league για να είναι εκεί. Εξάλλου το απέδειξε φέτος με τον καλύτερο τρόπο και είδαμε τους άλλους τη κάνουν φέτος. Μηδενικό μπροστά μας.

Μετά από τις διαδοχικές νίκες τόσο αγωνιστικά όσο και στον τομέα που υπερτερούσαμε ανεκαθέν οπαδικά άλλη μια μάχη έχουμε μπροστά μας. Έχουμε τα γαλάζια υποκείμενα που τολμούν να βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο και να θέλουν πόντους μέσα στο σπίτι μας! Αυτό το δικαίωμα όμως τους το δώσαμε ΕΜΕΙΣ κάτι μήνες πριν σε εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι που τα κάναμε ΟΛΑ για να ηττηθούμε. Όπως είπα και πιο πάνω κάτι τους χρωστάμε!

Αδέρφια το Σάββατο στο ΓΣΠ δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα πρέπει να κάνουμε το γήπεδο ακόμα μια φορά ΚΟΛΑΣΗ η οποία θα κάψει όποιον τολμήσει να ασελγήσει εις βάρος μας. Είτε αυτός ονομάζετε διαιτητής, παράγοντας η τα στρουμφάκια απέναντι. Πάμε να στήσουμε ένα ακόμα πιο δυνατό πάρτι και να παρασύρουμε όλους στο διάβα μας. Είμαστε η ΘΥΡΑ 9 αντιπροσωπεύουμε τον πιο άρρωστο λαό. Το Σάββατο δίνουμε πληρωμένες απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να μας ξεγράψουν.

Παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑς εμείς θα είμαστε για ακόμη μια φορά εκεί και θα το καταλάβετε. Ελπίζω να είσαστε και εσείς κάπου εκεί γιατί άλλα πισωγυρίσματα δεν τα αντέχει ο οργανισμός μας. Το Σάββατο θέλουμε από εσάς πάθος και καθαρό μυαλό και τα άλλα αφήστε τα πάνω μας ! Ματώστε την φανέλα όπως την μάτωναν οι παλιοί σας και όμορφα και απλά ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Υ.Γ ΠΕΤΑΛΟ ΘΑ ΠΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ

Υ.Γ2 ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΠΑΔΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ

Originale ‘V’