Sunday 10 March 2013

Guantanamo

Η ώρα εν 6 τζιαι κάτι πάνω στο Η.Β. Έχω να κοιμηθώ καλά τουλάχιστον 1 βδομάδα! Οι κύκλοι κάτω που τα μάθκια μου ώσπου παν μαυρίζουν τζιαι κρεμάζουνται παραπάνω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΙΔΕΑ, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ, η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ, ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ και ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ! Περνούμε δύσκολες εποχές,δύσκολες ώρες. Τούτο κάμνει τους παραπάνω που μας να μεν τζιμούνται,να μεν έχουν όρεξη ούτε για να ανοίξουν μια μπύρα να πιουν.

Έτσι όπως ψιλοξημερώνει δαμέ, είπα να κάμω μια περιήγηση που το youtube. Ετσιθελικά, υποσεινήδητα, όπως θέλετε πέτε το, βάλω στην ''αναζήτηση'' ΟΜΟΝΟΙΑ. Πολλά τα βίντεο, πολλές οι μνήμες, πολύ το δάκρυ που χαρά τζιαι που λύπη. Κυρίως όμως που παράπονο. Παράπονο γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε σύμφωνα με τον κόσμο και την Ιστορία της να είναι πολύ πιο ψηλά από την κάθε παράγκα στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Το μάτι μου λοιπόν έπεσε στο βίντεο με τον αείμνηστο κ.Αντρέα ,τον παππού Λάμπρο,και την γιαγιά από το Κίτι. Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να μην τους είδε, να μην έκλαψε με το ''Δεν μας τρομάζει τίποτα'' του κ.Αντρέα, ή με την προσταγή που άφησε στα παιδιά του ο παππούς Λάμπρος όταν πεθάνει.

Λαλείς που μέσα σου, εν δυνατόν τωρά τούτη η ΙΔΕΑ, τούτη η ΟΜΑΔΑ με τον τόσο ρομαντικό κόσμο να είναι στο χείλος του γκρεμού; Και όμως, βρισκόμαστε σε μια που τις πιο δύσκολες, αν όχι την πιο δύσκολη, εποχές για το σωματείο.

Ο κόσμος που την πρώτη στιγμή και ακόμα πριν καν του ζητηθεί έδωσε και δίνει έμπρακτα την βοήθειά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκηνιτικές εισφορές σε λίγες μέρες. Τούτο δείχνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ που την κόλαση θα βρεθεί στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Γιατί εμείς όπως έγραψε και το kifines.com δεν θέλουμε ούτε champions league ούτε φιέστες για να δείξουμε την αγάπη μας στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας!

Και όπως έγραψε και ο Γερμανός : ''Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ''!!!

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ , τον παράδεισο αρνιέμαι κι αποζητώ τον Άδη σου!!!

ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΤΙΣΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ!!!

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 9 – ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Guantanamo