Thursday 7 March 2013

Originale V

Αδέρφια, όπως λέει και ο τίτλος ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται όσο ποτέ. Διανύουμε την χειρότερη στιγμή της υπέρλαμπρής ιστορίας μας, τα πάντα κρέμοντε από μια λεπτή κλωστή. Μπορούμε να καταφέρουμε το θαύμα? Γιατί περι θαύματος πρόκειται αν αναλογιστούμε πως έχουμε 20 μέρες για να βρούμε 5 εκατομμύρια. ΝΑΙ μάγκες μπορούμε ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Το 2013 πρέπει να γράφει με τα πιο Χρύσα γράματα ότι εμείς η γενιά σώσαμε από θάνατο την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτή η ώρα δεν είναι ούτε για ευθύνες ούτε για το τη ακριβώς έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ. Σίγουρα ‘’αυτοί’’ που μας έφεραν εδώ σε αυτό τον πρωτόγνωρο ‘’πανικό’’ όχι μόνο πρέπει να λογοδοτήσουν στον περήφανο πράσινο λαό αλλά και να αφανιστούν από προσώπου γης. Όπως σας είπα όμως προτεραιότητα μας πρέπει να είναι και ΕΙΝΑΙ να τα καταφέρουμε να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτή την χαώδεις κατάσταση. Απλά να είναι σίγουροι πως αν δεν τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει τα κριτήρια η μπόρα για αυτούς και για άλλους πολλούς θα ξεσπάσει επικίνδυνα και για αυτό να το εμπεδώσουν καλά στα σάπια τους μυαλά.

Ας ασχοληθούμε όμως όλοι στο πως μπορεί κάποιός να βοηθήσει την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Καταρχήν υπάρχει σχετικό κείμενο με το πώς μπορεί κάποιός να συνδράμει οικονομικά για αυτό δεν θα επεκταθώ και τόσο σε αυτά. (το κείμενο είναι σε αυτό το λίνκ http://www.kifines.com/news/misc/2013/3/pos-mporo-na-boetheso.1018.html ) Eγώ θέλω να επεκταθώ στο ότι κανείς ΟΜΟΝΟΙΑτης δεν έχει την δικαιολογία να μείνει έξω από αυτό τον πόλεμο. Πραγματικά μου είναι αδιανόητο πως κάποιος δεν μπορεί να στείλει ένα μήνυμα 2 ευρώ εισφόρα η να δώσει 5 ευρώ σε λαχνό. Είναι το ελάχιστο που μπορεί κάποιος να συνησφέρει. Για τους πιο ευκατάστατους στρατιώτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν τόσοι και τόσοι τρόποι ειδικά με την αγορά του season ticket που πρέπει ΟΛΟΙ μας να υπερβάλουμε εαυτούς.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε κάποια χθεσινά περιστατικά που μας λύγισαν όλους και μας έκαναν να βουρκώσουμε, μας έδωσαν δύναμη, κουράγιο αλλά το πιο σημαντικό μας πείσμωσαν για να τα δώσουμε όλα για να τη μεγάλη ‘’νίκη΄’’. Ακούσαμε για ηλικιωμένους να κάνουν κατάθεση τις συντάξεις τους, ακούσαμε γιαγιάδες να μην παίρνουν τα χάπια τους και να δίνουν τις οικονομίες τους για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για χάρη αυτής της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΔΕΑΣ. Ακούσαμε φτωχούς να δίνουν από το υστέρημα τους, βλέπουμε όλα τα συφι και κλιμάκια της ΘΥΡΑ 9 σε πρωτόγνωρο συναγερμό. Ε ναι αδέρφια μπορούμε να τα καταφέρουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ και πρέπει να το πιστέψουμε.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όχι για οποιαδήποτε νίκη αγωνιστική αλλά για την νίκη που θα έχουμε να λέμε όλοι στις επόμενες γενιές. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ

ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Originale ''v''