Monday 20 May 2013

Guantanamo


Alohaaa απανταχού ΤΡΙΦΥΛΛΟΚΑΨΟΥΡΙΔΕΣ!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω μια χαρά τζιαι με γεμάτες τζιλιούδες...που μπυρόνια!
Ειδικά μετά την έξοδο μας στην ευρώπη(σκατάες,όρνιθες και λοιποί αλλόθρησκοι χάι) νομίζω ότι τα ζυθοποιεία είχαν την τιμητική τους! Πιε τζιαι να πιείς εν μπορούμε να ταράξουμε...Ούφφου πιον και πλέον!
Η σιηλλάκκα έδειξε ότι άξιζε το φετινό πρωτάθλημα! Δεν το κατακτήσαμε! Εδείξαμε ότι εμπορούσαμε να πιάσουμε το τσίγκενο! Δεν το επιάσαμε! Τζιαι πως τα έφερε η πόρνη(γεια σου ελένη) η μοίρα και οι συγκυρίες(κ.ο.πΡΙΑ σιερετούμε) επαλέφκαμε με μια πολλά δυνατή φετεινή αεκ για την έξοδο στην ευρώπη! Ανάθεμαν με τον αμαρτώλο και μυριανάθεμά με!

Τέλος καλό όλα καλά για το συγκεκριμένο θέμα! Ήρτεν τζιαι το οκ που τον λευκαρίτη τζιαι την συνοπαρτσιά του για τα κριτήρια του Μάρτη(δίχα σαρακοστή)! Πάμεε σιωνοτοί για τα κριτήρια του Ιούνη! Δεν πρέπει να φέφκει που τον νου μας,λεπτό,ότι εποσπάστημαν! Έχουμε δρόμο μπροστά μας! Μεταγγραφικά κτλ κτλ κτλ ας τα κανονίσει ο Τόνυ τζιαι η διοίκηση! Εμείς το καθήκον μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Το νου μααας!!!

Μέσα στα τόσα παρανοϊκά που βλέπουμε τον τελευταίο τζιαιρό στα ποδοσφαιρικά δρόμενα(πσσσσσ!!!) είδαμε τζιαι τον πιο μίνι πανηγυρισμό ''πρωταθλήματος'' που τα ποντικοκότσιρα της Κέννεντυ! Να κάμω γάμο(καλάαααααν!!) παίζει να ρτει παραπάνω κόσμος ρε χτιτζιά! Οι ψευτοπανηγυρισμοί τους προχτές εθυμήσαν μου τους πανηγυρισμούς της ΑΕ.Ζακακίου για την άνοδο τους!

Τζιαι δεν τους κανούν τα άλλα ούλλα αντί για το πρωτάθλημα που τους εδώκαν για την μάππα εκρατούσαν τζίνο του πάσκετ! Κιάααααολεεεε!!!

Εν τω μεταξύ προχτές εκατούρησα σισαμόλαο μόλις είδα τζίντην μισήν οντζιά τον ηλία! Λαλώ τζιαι γώ που εβρεθήκαν οι πεθαμένοι ;;;; Εφκάλαν τους που τον θάλαμο οξά εν η δευτέρα παρουσία τζιαι δεν επρόλαβα να γίνω σένιος να με έβρει ο κύριος κουστουμαρισμένο;;;

Ένιγουέις ρε γκάις! Τούτα προς το παρών τζιαι θα τα ξαναπούμε όσο νούπω!!!

Υ.Γ : Εν έχω ιδέα τι έπαθα σήμερα! Λες τζιαι ώρες ώρες ανάβληζα Μπαμπινιώτη!

Guantanamo