Wednesday 3 July 2013

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑτες,

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλησιάζει και παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, η ΘΥΡΑ 9 και τα κλιμάκια της οργανώνονται για να συνεχίσουν περήφανα την δράση τους μέσα και έξω από τα γήπεδα. Έτσι κι εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινάμε από αύριο (04-07-2013)  τις προετοιμασίες μας επί ευκαιρίας του φιλικού αγώνα της ομάδας μας απέναντι στα αδέλφια της Χάποελ Τελ Αβίβ (18.00).
     
Πιο συγκεκριμένα, υπεύθυνοι της ΘΥΡΑΣ 9 Ηνωμένου Βασιλείου θα βρίσκονται από νωρίς στα οικήματα της οργανωμένης μας κερκίδας σε Λευκωσία και Λεμεσό, και καλούμε όλο τον ΟΜΟΝΟΙΑτικο κόσμο που θα ακολουθήσει από φέτος ακαδημαϊκή ή επαγγελματική πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να δώσει το παρών του.

Σκοπός είναι η γνωριμία μεταξύ μας αλλά και η προσφορά οποιασδήποτε βοήθειας ή ενημέρωσης προς τα αδέλφια μας που ταξιδεύουν φέτος για την ξενιτιά, μακριά από την ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ.

Ενημερώνουμε επίσης ότι μεγάλη παγκύπρια συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα Ιούλιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.         

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!


ΘΥΡΑ 9 ΞΕΝΙΤΙΑΣ - ΘΥΡΑ 9 ΗNΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ