Saturday 22 March 2014

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

Αδέλφια της ξενιτιάς και άμεσα υπαίτιοι και εμπλεκόμενοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας καθώς οφείλουμε να λάβουμε θέση για τον προχθεσινό εμπαιγμό που τύχαμε από τους υπαλλήλους της Primetel, μία εταιρία που παρουσιάζεται ως ένας από τους κυριότερους χορηγούς της ομάδας μας, εισπράσσοντας χιλιάδες ευρώ μηνιαίος από τον κόσμο μας. Νιώθουμε υπόχρεοι να μεταφέρουμε τα παράπονα των ξενιτιμένων οπαδών της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, που το μόνο που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ζητούν είναι τουλάχιστον λίγο περισσότερο σεβασμό, από κάποιους που όφειλαν να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα.

Καταρχάς σαν ΘΥΡΑ 9 ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είχαμε εκφράσει εξαρχής την δυσαρέσκειά μας για τις ψηλές τιμές στην αγορά live stream αγώνων της ομάδας μας. Η μόνη απάντηση που λάβαμε ήταν ότι η εν λόγο εταιρία έχει δημιουργήσει πακέτο για αγορά όλων των εντός έδρας αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην τιμή των €150. Η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου μπορούμε να πούμε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στα λογικά πλαίσια αφού αν υπολογίσουμε ότι η ομάδα μας δίνει περίπου 25 εντός έδρας αγώνες (συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων κυπέλλου και μπαράζ), τότε η τιμή για τον κάθε αγώνα πέφτει περίπου στα €6,50, που είναι και η χαμηλότερη τιμή από όλους τους παροχείς. Από την άλλη όμως ΚΑΝΕΝΑΣ φοιτητής, που την παλέυει με €500-€600, δεν έχει την δυνατότητα να δώσει το ένα τέταρτο του μηνιάτικου του για να αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο και στο κάτω-κάτω δεν υπάρχουν σε όλες τις περιοχές ΟΜΟΝΟΙΑτικες παρέες έτσι ώστε να διαιρέσουν το κόστος του πακέτου. Οπόταν για τους περισσότερους η εβδομαδιαία αγορά των αγώνων είναι ουσιαστικά μονόδρομος.

Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θελήσαμε να δώσουμε επέκταση στο θέμα, αφού κρατήσαμε το σημείο ότι στηρίζοντας την Primetel βοηθάμε και την αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως η ασέβεια των ανθρώπων της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εταιρίας προς τον ξενιτεμένο κόσμο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ δεν μας αφήνει άλλη διέξοδο. Η κακή ποιότητα της προβολής των αγώνων σε συνδυασμό με τις ψηλές τιμές, η αδράνεια των υπαλλήλων να βοηθήσουν και να επιλύσουν το πρόβλημα, καθώς και τα προκλητικά σχόλια από συγκεκριμένους καλεσμένους κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας μας, μας έχουν εξοργήσει. Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης ήταν το προχθεσινό συμβάν αφού η αδυναμία της Primetel να παρέχει της υπηρεσίες τις, όπως έπρεπε και όφειλε να κάνει, είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς να μην παρακολουθήσουν τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπυ! Δεν έφταναν όλα αυτά αρκετοί μας ενημέρωσαν ότι στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρίας τους έβαζαν να ξαναγοράσουν τον αγώνα και υπήρχαν μάλιστα παράπονα ότι τους έκλειναν και το τηλέφωνο στα μούτρα! Και όλα αυτά αν είσουν αρκετά τυχερός έτσι ώστε να σου απαντήσουν στην κλήση σου.

Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους ότι δεν θα ανεχτούμε καμία ασέβεια προς τους ξενιτιμένους μας φοιτητές-υποστηρικτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για αυτό καλά θα κάνετε να συμμορφωθείτε. Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε όπου χρειάζεται για να σταματήσει αυτή η κοροϊδεία. Έχοντας ένα χαζοκούτι σαν την μόνη διέξοδο για να νιώσουμε έστω για δύο ώρες και πάλι κοντά της, απαιτούμε αδιαπραγμάτευτα αυτό το δικαίωμα και ορκιζόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ να μας το στερήσει. Καλούμε την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λάβει άμεσα μέτρα για επίλυση του προβλήματος καθώς και την εταιρία Primetel να αναθεωρήσει το τιμολόγιο της και να αρχίσει να λειτουργά επαγγελματικά και με σεβασμό μπροστά στον ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Y.Γ. Ευελπιστούμε ότι γίναμε αρκετά σαφείς με την ανακοίνωση αυτή και ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναεπέμβουμε. ΜΗΝ μας διαψεύσετε.

ΘΥΡΑ 9 ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
FOR SHAMROCK AND GLORY