Tuesday 18 March 2014

Αδικημένος: Κρατάτε γερά αδέρφια...

Τέτοιες μέρες οι σκέψεις όλων μας δεν θα μπορούσαν να ήταν πουθενά αλλού , παρά μόνο, μαζί με τα αδέρφια μας που βρίσκονται άδικα στην στενή. Παλικαρίσια, γεμάτοι γενναιότητα και ανδρεία, τα έβαλαν με τους άνανδρους μαθητές που για ακόμη μια φορά κινήθηκαν ύπουλα στους 27 οπαδούς μας που βρίσκονταν εντός σταδίου. Το αποτέλεσμα, ήταν να τιμήσουν τα λόγια του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και να πάρουν την αναφοριά και τα μονοπάτια, για να βρουν την λευτεριά. Εμείς μάθαμε να παίζουμε ανδρίκια και μάγκικα.

Πριν 15 στο Ελευθερία η αποστολή σας ήρθε,είδε και απήλθε χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Εσείς, μια ζωή τελευταίοι και καταιδρωμένοι, μάθατε να ψάχνετε σκηνικά από γυναικόπαιδα, επειδή εμάς ούτε στα μάτια δεν μπορείτε να μας δείτε. Δεν με παίρνει άλλο να ασχοληθώ μαζί σας, καθώς τα αδέρφια μας βρίσκονται μέσα στο κελί εξαιτίας της κοριτσίστικη σας μαγκιάς.

Αδερφια είμαστε μαζί σας. Γιατί και εμείς το ίδιο θα αντιδρούσαμε. Γιατί και εμείς θα λειτουργούσαμε με την ίδια θυραεννιώτικη περηφάνια και λεβεντιά. Γιατί και εμείς θα προστατεύαμε τον κάθε απλό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που ήθελε να βρίσκεται στο κλειστό. Γιατί και εμείς θα βρισκόμασταν στα κελιά αν η ξενιτιά δεν μας ήθελε μακριά.

Κρατάτε γερά αδέρφια. Είμαστε μαζί σας.



Αδικημένος