Monday 24 March 2014

Αδικημένος: Μαθήματα πίστης και αφοσίωσης...

Περνάνε οι μέρες, περνάνε οι αγωνιστικές, και το πρωταθλημα φτάνει στο τέλος του. Άλλη μια κακή χρονιά για την ομάδα μας , που έμεινε πολύ νωρίς μακριά απο τους στόχους της, και δεν κατάφερε να μπει με αξιώσεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Αυτό που μένει από την χρονιά μεχρι τώρα, ειναι ο συγκονιστικός κόσμος μας και η παρουσία του σε κάθε γήπεδο, ανεξαρτήτως της ντροπιαστικής βαθμολογικής θέσης της ομάδας μας. Ειναί τα μαθήματα που παραδίδει η ΘΥΡΑ9 ,σε όλους αυτούς που ονειρέυονται την μέρα που θα μας πάρει απο κάτω, και θα τα παρατήσουμε. Σε μια τέτοια χρονιά σαν και την δική μας, οι άλλοι μας άφηναν να παίζουμε μόνοι μας μέσα στις έδρες τους, και αάλλοι δεν έμπαιναν καν στον κόπο να πάνε γήπεδο, ή να ανοίξουνε τον σύνδεσμό τους. Μαθήματα αγάπης και οπαδισμού προς καθε αλλόθρησκο σκουλήκι, που απο μέτοχος και πελάτης, αυτοαποκαλείται οπαδός και ultras. Μαθήματα οπαδικής κουλτούρας προς καθε αλλόθρησκο σκουλήκι, που εγινε οπαδός το 2005, επειδή γούσταρε να ανεβάζει video στο youtube. Μαθήματα πίστης και αφοσίωσης προς κάθε αλλόθρησκο σκουλήκι που για χρόνια ητανε κλεισμένος στο σπίτι και έγινε οπαδός το 2012 με ένα πρωτάθλημα. Μαθήματα σε αυτούς που πέρσι μας χλέβαζαν για την οικονομική μας κατάσταση και έχουνε να πάνε γήπεδο εδώ και ένα μήνα επειδή η ομάδα τους παραπαίει.

Η διαφορά μας ειναι τεράστια, και οποιαδήποτε σύγκριση, το μόνο που μας προκαλεί είναι γέλιο. Τρέξιμο οι μαθήτες την Παρασκευή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, και 11 αδέρφια να βρίσκονται στα κέλια. Πέσιμο των μπάτσων με εντολη του πορτοκαλί Ιωνα, στο fanclub μας ανήμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ-αποελ, με αποτέλεσμα ακόμα ένας αδερφός να βρεθεί πίσω από τα κελιά. Έφοδος τον μπάτσων σε σπίτια δικών μας. Πέσιμο των μπάτσων σε αυτοκίνητο δικών μας έξω απο το γήπεδο και άλλες 3 συλλήψεις.

Και όλοι περίμεναν μια αποδυναμωμένη ΘΥΡΑ9 στο ντέρπυ της Τετάρτης. Όλοι περιμέναν πως θα μας επηρεάσει και η απόδοση μας στην κερκίδα δεν θα ήταν η αναμενώμενη. Το αποτέλεσμα ηταν οι 4, 000 με το ζόρι πορτοκάλοι , να μας χαζευούν και να προσπαθούν να καταλάβουν γιατί το πέταλο πάει πάνω κάτω. Παρόμοιο σκηνικό και στο παιχνίδι με τους οπαδούς του youtube, που ενώ βρίσκονται στην 2η θέση προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που βρίσκονται στην 5η θέση κάνουν πάρτυ στην κερκίδα και αυτοί ούτε σε ένα σύνηθμα δεν μπορούν να ακουστούν στο γήπεδο.

Η απαντήση βρισκέται κάπου εδω.


ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΡΑ 9, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.

Γι' αυτό και εμείς, μάγκικα, ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ερχόμαστε να γαμήσουμε το στημένο πρωταθλημά σας. Ερχόμαστε να γκρεμίσουμε τα όνειρα όλων σας, για ακόμα ένα στημένο πρωτάθλημα.


ΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ, ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ.



Αδικημενος