Thursday 17 April 2014

Αδικημένος: "Όλοι για αυτή την ιδέα αναπνέουμε. Όλοι για αυτή την ιδέα πεθαίνουμε..."

Άλλη μια νύχτα σε' σένα θα με βγάλει. Άλλη μια νύχτα που βαρένει το κεφάλι, και είσαι η πρώτη σκέψη μέσα στο μυαλό. Μια νύχτα απ' τις δύσκολες, που τα λόγια δεν έχουν σημασία, και οι πράξεις δεν έχουν σκοπό. Σε μια δύσκολη νύχτα λοιπόν, αποφασίζω να γράψω για τις δύσκολες μέρες που περνούμε, και που περάσαμε.

Μέσα στα δύσκολα γεννήθηκες. Εκεί έμαθες να πολεμάς. Σε δύσκολες συνθήκες, αντιμέτωποι με τους πάντες. Ποτέ δεν κόλωσες, και ποτέ δεν πρόκειτε να κολώσεις γιατί εσύ είσαι φτιαγμένη απο διαφορετική πάστα. Ποτέ δεν καταθέτεις τα οπλά.

Πολέμησες εναντίων όλων. Αντιπάλων, διαιτήτων, ομοσπονδιών, κατεστημένων και στημένων. Πολέμησες εναντίων του συστήματος γιατί ποτέ δεν μπόρεσε ποτέ να σε δεχτεί. Πολέμησες έχοντας προστάτη τον κόσμο σου, τον μοναδικό σου λαο που πάντα στέκεται δίπλα σου. Πότε να μην σε πληγώσει, ποτέ να μην σε προδώσει. Ποτέ δεν φοβήθηκε τα δύσκολα και ποτέ δε σε αφήσε μόνη,

Κέρδισες αγώνες, μάχες και πολέμους. Τίποτα δεν σε τρόμαξε, και ποτε δεν λύγισες μπροστά σε τίποτα και κανένα. Είχες τα κότσια να τα βάλεις με όλους και ποτέ σου δεν ένιωσες φόβο και δειλία. Πάντα περήφανα προχωρούσες, και καμαρωτά.. Με την υπερηφάνια του νικητή. Νικούσες έχοντας τον τεράστιο σου κόσμο στο πλευρό σου να σου τραγουδά και να σε προσέχει. Νικούσες γιατί ποτέ του δεν φοβήθηκε. Ο κόσμος σου πάντα στο πλευρό σου, σαν άγρυπνος φρουρος.

Κρατήθηκες στα δύσκολα, επειδή για' σένα τίποτα δεν είναι αρκετά μεγάλο για να σε τρομάξει. Κρατήθηκες, γιατί δεν περίμενες την μπόρα να περάσει, αλλα βγήκες στην βροχή να χορέψεις. Γεμάτη πεηφάνια, χωρίς να νιώσεις ντροπή, κρατήθηκες στα δύσκολα γιατί ξέρεις ότι μόλις τελειώσει η βροχή, θα βγει ο ήλιος και θα λάμψεις ξανά. Κρατήθηκες έχοντας τον τεράστιο σου κόσμο δίπλα σου, να σε βοηθά στα δύσκολα, και να σε προστατεύει απο τους εχθρούς που είναι έτοιμοι να σε χτυπήσουν ύπουλα. Κρατήθηκες γιατί ο τεράστιος σου κόσμος ήταν στο πλευρό σου ενωμένος, μακριά από εγωισμούς και αντιπαλότητες, με μοναδικό γνώμονα το καλό σου.

Θα περάσει όμως η μπόρα και θα επιστρέψεις. Αυτή είναι η στιγμή που απεύχονται οι αντιπάλοι και που τρέμουν μόνο στην ιδέα πως θα γίνει αυτό. Για μας όμως, αυτή θα είναι η μέρα της ανάστασης. Η μέρα που θα επιστρέψεις στον θρόνο σου βασίλισσα, και εμείς οι πιστοί, που δεν φύγαμε λεπτό απ' το πλευρό σου, να σε γυροφέρνουμε και να σου τραγουδάμε.Αυτή θα είναι η ανάσταση μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ

Αφιερωμένο σε όσους ζούνε και αναπνέουν γι' αυτή την ιδέα.
Αφιερωμένο σε όλα τα αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9, και σε όλους τους πιστούς υπηρέτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, για τις παράξενες μέρες που προέκυψαν.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΙΩΝΙΑ


Αδικημένος.