Friday, 14 November 2014

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

Περήφανε πράσινε λαέ,

νιώθουμε έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να τοποθετηθούμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Αν και τόσα χιλιόμετρα μακρία ζούμε έντονα τις μαύρες στιγμές τις οποίες το σωματείο μας είναι αναγκασμένο να πέρασει, λόγο τον άθλιων χειρισμών των τελευταίων χρόνων. Είναι άξιο απορίας από μόνο του το πως ο κυβερνήτης του βουλιαγμένου μας πλεον καραβιού, είναι ο Δώρος Σεραφείμ. Ο μοναδικός πρόεδρος στην ένδοξη ιστορία της ομάδας μας που διώχτηκε απο τον ίδιο του τον κόσμο. Ο άνθρωπος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα τα αρνητικά ρεκόρ της ομάδας μας τα οποία κατέρριψε στην πρώτη του θητεία με σχετική ευκολία.

Πού είναι το πλάνο σωτηρίας της ομάδας, που υποσχόσουν 9 μήνες πριν, ενώπιον των μελών, στην εκλογική συνελεύση του σωματείου;
Πού είναι η ομάδα η οποία θα έφερε το μετάλλο του νικητή και θα ήταν ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι;

ΚΥΡΙΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ. 9 μήνες μετά τίποτα από αυτό που υποσχεθήκατε δεν έγινε πραγματικότητα. Ούτε πλάνο σωτηρίας είδαμε, ούτε ομάδα που θα χτυπάει κάθε παιχνίδι είδαμε. Όπως επίσης δεν είδαμε παίχτες πληρωμένους στην ώρα τους, αλλα ούτε κάποια ουσιαστική βελτίωση στο οικονομικό.

Μαζί με τον κύριο Σεραφείμ, απέτυχε και το ΑΚΕΛ. Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διορίζονται από το αθλητικό γραφείο του ΑΚΕΛ. Είμαστε η μονάδικη μεγάλη ομάδα, που η διοικήση της διορίζεται απο κάποιο πολιτικό κόμμα, και αυτό είχε έντονες επιπτώσεις στην πορεία της ομάδας μας τα τελευταία 20 χρόνια. Σε 20 χρόνια, κατακτήσαμε μόλις 3 πρωτατθλήματα, και 5 κύπελλα. Αριθμοί που αποτελούν ντροπή για την ομάδα μας, άλλοτε βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρόβλημα μας, δεν είναι ο απλός κόσμος του ΑΚΕΛ, αλλά ούτε όσοι τάσσονται πολιτικά στο ΑΚΕΛ. Πρόβλημα μας, ειναι οι διορισμοί και οι κάκιστοι χειρισμοί του ΑΚΕΛ, στα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η μοναδίκη πλέον λύση που έχει απομείνει, είναι η παραίτηση σύσσσομου του Διοικητικού Συμβουλίου, και καλέσμα για έκτακτη γενική συνελεύση, στην οποία θα τεθεί θέμα για έκτακη εκλογική συνελεύση. Ζητούμε, όπως επιτέλους, αναλάβουν άτομα ικανά και γεμάτα όρεξη για δουλειά, τις τύχες του σωματείου μας. Άτομα με αγνή αγάπη για την ομάδα, που δεν έχουν κομματικά και πολιτικά συμφέροντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Φτάνει πια, με τα διορισμένα Διοικητικά Συμβούλια, που δεν έχουν τις γνώσεις και την όρεξη, για να βγάλουν την ομάδα μας από το αδιέξοδο που βρίσκεται.

Τελιώνοντας θα θέλαμε να απαντήσουμε σε αρκετούς που συμμεριζόνται την ίδια άποψη, ότι ΠΟΤΕ δεν νιώσαμε περισσότερο ΟΜΟΝΟΙΑτες από τον οποιοδήποτε, αντιθέτως πάντα είχαμε ως πρώτο μέλημα την συσπήρωση ΟΛΟΥ του ΟΜΟΝΟΙΑτικου κόσμου γύρω από την ΘΥΡΑ 9. Όσον αφορά τις κατηγορίες αρκετών ότι η ΘΥΡΑ 9 απειλεί και εκβιάζει και ότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές μας, να υπενθυμήσουμε ότι το σωματείο μας γράφει τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του και ότι αν χρειαστεί ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ. Στις 4 Ιουνίου το 1948 ο φίλαθλος γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας Δρ. Ματθαίος Παπαπέτρου συγκρότησε πλατιά σύσκεψη αθλητών και φιλάθλων με σκοπό την ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου, ακομμάτιστου και απόλυτα προσηλωμένου στην ιδέα του γνήσιου αθλητισμού. 

Σε καμία περίπτωση σκοπός της ανακοίνωσης μας, δεν είναι να διχάσει και να χωρίσει τον κόσμο μας σε στρατόπεδα. Πρέπει να δούμε το πρόβλημα κατάματα, και να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε. Κάποιοι έβαλαν την ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ χαμηλά στην λίστα προτεραιοτητάς τους, και έφεραν την ομάδα μας στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Αυτούς είναι που πολεμούμε, και τον φασίστικο τους τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις εντός της ομάδας μας.

Καλούμε τον κόσμο να κατανοήσει ότι κάθε ενέργεια μας, έχει ως μοναδικό γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και μόνο αυτό. Οποιοσδήποτε συσχετισμός της οργανωμένης μας κερκίδας με πολιτική παράταξη, αποτελεί προιόιν της φαντασίας του και μόνο.

Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ


ΘΥΡΑ 9 ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ