Wednesday 7 December 2011

Ο ξενικαμένος


Ξημερώματα Tεταρτης στην πουτάνα την Αγγλία και ύπνος ούτε για δείγμα.
Τσιγάρα καπνοί και αλκοόλ και στο βάθος του μυαλού να γυροφέρνουν αναμνήσεις . Αναμνήσεις από πορείες, τραγούδια στο fanclub με τα αδέρφια αγκαλιά, όμως όλα αυτά ένα μακρινό άπιαστο όνειρο στην ξενιτιά.


Κυριακή κοντεύει και εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι δεν θα είσαι εκεί. Δεν θα τραγουδήσεις με τα αδέρφια σου, δεν θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όλα αυτά που ζούσες τόσα χρόνια, μια ατέλειωτη εβδομάδα με προετοιμασίες, ποτό, τραγούδια.


Η μόνη σκέψη ότι την Κυριακή θα δειs την αγάπη σου από ένα άψυχο μαύρο κουτί. Ατέλειωτες σκέψης έρχονται στο μυαλό, παιχνίδια με το παράρτημα, κορέο, ατέλειωτο party στο βόρειο πέταλο και οι απέναντι απλά να χαζεύουν επειδή έτσι έχουμε μάθει εμείς να τους κάνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε απέναντι τους, ένα μάθημα, να τους αναγκάζουμε να υποκλίνονται στο μεγαλείο αυτού του μεγάλου πράσινου λαού, αυτής τις μεγάλης ΘΥΡΑΣ 9.


Αδέρφια το μόνο που σας ζητώ από μακριά σηκώστε τα λάβαρα του πολέμου ψηλά και πηγαίνετε στο γήπεδο και λιώστε τους, κάντε τους να υποκλιθούν στο μεγαλείο σας και ένα πράγμα να ξέρετε τα παιδιά στην ξενιτιά θα τραγουδάνε μαζί σας, θα είναι μπροστά στο κουτί με το αυτί κάγκελο για να ακούσουν το σύνθημα για να το τραγουδήσουν μαζί σας.


Αδέρφια την ερχόμενη Κυριακή σηκώστε κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία μας μην αφήσετε τους απέναντι να ακουστούν ούτε λεπτό. Την ερχόμενη Κυριακή Κουμάντο κάνετε ΕΣΕΙΣ και να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι !


Αγαπούλα μου εσύ απλά χάρισε στα αδέρφια και σε όλους εμάς που τραγουδάμε για σένα για την ιστορία σου και για αυτό που αντιπροσωπεύεις την νίκη. Όσο για μας ξενιτεμένα μου η Κυριακή είναι πολύ μακριά αλλά μην το σκέφτεστε θα έρθει και πάλι ο καιρός που θα είμαστε στο πέταλο με τα αδέρφια, οι ψυχές μας την Κυριακή θα είναι μαζί τους.


Γ-A-M-Η-Σ-T-E T-Ο-Y-Σ


1948 Λόγοι επαναπατρισμού


1992 Λόγοι να τραγουδάμε την Κυριακή από μακριά.


GATE-9 -UK FOR SHAMROCK AND GLORY...

.