Friday 16 December 2011

O ξενικαμένος

Χαιρετίζω αδέρφια από ένα ακόμη ξημέρωμα στην ξενιτιά. Οι καπνοί να με περιτριγυρίζουν και η σκέψεις ατέλειωτες και στο τέλος ένα μεγάλο ερώτημα ΓΙΑΤΙ??? Γιατί να με πολεμούν με όποιο μέσο βρίσκουν γιατί η αδικία εναντίον μας να μην σταματά λεπτό. Και η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή... Το κάνουν πολύ απλά επειδή είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ....


Την περασμένη Κυριακή είδαμε μια κωμωδία μέσα στο γήπεδο από τους κύριους με τα μαύρα επιτελούσαν έργο και το ήξεραν και όσο περνούσε η ώρα το έκαναν πιο φανερό. Εγώ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ένα πράγμα θα σου πω. Μην σταματήσεις να αντιστέκεσαι μην σταματήσεις να τους πολεμάς μην σταματήσεις να αγαπάς την ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ... Δεν θα μας νικήσουν έτσι εύκολα όπως νομίζουν ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...Η καρδία του ομονοιάτη είναι πολύ μεγάλη για να νικηθεί έτσι απλά. Έρχονται δύσκολες μέρες αδέρφια κρατάτε γερά και ενωμένους δεν μας νικά ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Όσο για τους απέναντι ότι και να πω είναι λίγο η 9 για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα κορέο φωνή τραγούδι , την προηγούμενη μέρα σε ένα ανεπανάληπτο pregame που δεν θυμάμαι να υπήρχε καλύτερο. Το μήνυμα απλό και ξεκάθαρο από το σαββατοκύριακο και ναι για κάποιους που μας χαρακτηρίζουν αλήτες και αισχρούς για το συγκεκριμένο σύνθημα εγώ και όλοι που είναι ΟΜΟΝΟΙΑ τους το ευχόμαστε ολόψυχα ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘAΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛ ....Βάλτε το καλά μες το νου σας ξυπνήσατε και τον τελευταίο ομονοιάτη τώρα ετοιμαστείτε να μας αντιμετωπίσετε.

Τα μουνιά από απέναντι έβγαλαν ένα πανί που έλεγε “1926-1948 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ”. Ρε μαλακισμένα του κερατα τόσο πολύ σας πονάει από το 1948 ζείτε το μεγαλύτερο σας εφιάλτη και δυστυχώς για σας θα είμαστε εδώ για χρόνια ακόμη πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός να σας θυμίζουμε ιστορία να σας θυμίζουμε ότι είσαστε ένα ΤΙΠΟΤΕ. Περιστασιακή οπαδοί του καναπέ μεταμορφώθηκαν σε ultras και θέλουν να "συγκριθούν" μαζί σου μεγάλε πράσινε λαέ που δεν άφησες την ομάδα ποτέ μόνη που δεν σταμάτησες να τραγουδάς λεπτό που αψήφησες κρύο και βροχές ακόμα και στα πρόσφατα μαύρα χρόνια τις ομάδας μας εσύ που γέμισες κάθε γήπεδο που έπαιζε η αγάπη σου και με μπροστάρη την ΘΥΡΑ-9 παρέδινες μαθήματα σε όποιον βρισκόταν απέναντι σου.

Κάποιες φορές τα λόγια περισσεύουν και θα κλείσω με ένα απλό μήνυμα σε αυτό το πόλεμο που άρχισε θα βγει μόνο ένας νικητής και αυτός θα είσαι εσύ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ. Τώρα θα μας βρουν ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ. ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ 1948...


PS: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛ


ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΘΥΡΑ-9


GATE-9-UK FOR SHAMROCK AND GLORY