Friday 5 October 2012

Σεξ-ώριστος!... ''Εδώ πλανήτης γη καλεί ΑΡΗ, εδώ πλανήτης γη καλεί ΑΡΗ!''

Γειά σας πράσινα κιφινέικα μου καραπουσιούκλικα!

Εν είχα σκοπό να γράψω σήμερα αλλά εσιναχτίκαν καμπόσα τζαι αν τα άφηνα για την επόμενη εφτομάδα (αφού σίουρα την κυριακή εννά γινούν ουκ ο λίγα πάλε), εννα έπρεπε να φκει σε 2 τόμους το κείμενο μου, όπως που τζίνους που διούν με τες τηλεόρες τζαι το φιλελέυθερο.
Για όσους ενδιαφέρει ακόμα βρέσιει δαπάνω στην Αγγλία (εν τόσο σπαστικός ο αέρας που για να επιβιώσει μια ομπρέλλα σίουρα πρέπει να είναι του 10λυρου τζαι πάνω), τζαι αντί να μας πρασινίσει λίο την ημέρα η ομάδα μας, κάμνει μας την πιό σκούρα. Εν πειράζει όμως κοπέλια , εμείς εμάθαμε ακόμα τζαι στα δύσκολα να είμαστεν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, τζαι ήτε με τον ένα τρόπο ήτε με τον άλλο εννά το φκούμε τούντο βουνό. Να είσαστεν σίουροι όμως ότι μόλις το φκούμε τζαι αρχίσει η κατάβαση, χαθείτε που το δρόμο μας γιατί είτε φορείτε μπλε, είτε ροζ είτε πουά, ούτε τα βυζιά της Πάμελα Άντερσον πέζει να μεν σας φορέσουν να χωστείτε!

Καιιιι πάμε Φάσο μου!

Νομίζω πάνω κάτω ούλλοι ξέρουμε το φλέγον θέμα της ημέρας. Τζαι άμαν λαλώ ούλλοι μεν φανταστείτε πααάρα πολλοί. Εννοώ απλά εμείς που ασχολούμαστε με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μόνο οι πράσινες  ιστιοσελίδες είδαν τα έκτροπα που έγιναν εχτές. Ξέρετε τα νανουρισμένα παιδιά του παπάκι (βλέπε προηγούμενο άρθρο) ετζιμούνταν τζήνιν την ώρα τζαι εν είδαν τον αγώνα, γι' αυτόν εν εγράψαν τίποτε. Μάνα μου ρε τζαι βάλλουν τους να πέσουν πριν τα νέα.

Ενι μπόρω...! Καλά ρε κοπέλια δημοσιο(γράφοι???) μα μάσιεστε να μας παντρέψετε με ουρακοτάνγκο? Έννεν εσείς που βουράτε τες αποκλειστικότητες που πίσω, τζαι εν σας φέφκει τίποτε, τζαι θέλετε να ενημερώνετε τον κόσμο με πάσα αντικειμενικότητα κτλ κτλ κτλ?? Ε τότε ΓΙΑΤΙ εν είπατε του κόσμου να ξέρει ότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά που τόσα χρόνια εδιακόπηκε αγώνας για το πρωτάθλημα φούτσαλ, εξαιτίας των κομπλεκικών λαστιχάριων - πορτοκαλλολαγών που όλως παραδόξως αθυμηθήκαν τωρά να μου το παίξουν φίλαθλοι του αθλήματος??

Ρεεεε(!!) αλλο λίο το κόστος για την κλωστή που εννα καταληθεί φέτος για να εξυπηρετίσει τους παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ανεξερέτου αθλήματος), να κλείσει το υπουργείο οικονομικών, την τράπεζα κύπρου τζαι την κεντρική, αλλά οι πελλοί μου τίποτε!! Α ρε τσογλάνια ξύλο που σας χρειάζεται..! Ο άλλος ο εκφωνητής εψες, κάθε φορά που έβαλλε γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόμιζα ότι ήμουν στο μνημόσυνο της μακαρίτισσας της προγιαγιάς μου αλλαααααά... άμαν έβαλεν τέρμα το αποέλλι?? Εφαντάζουμουν τον άθρωπο μου πας το γραφείο να λαλεί γκολ τζαι να κάμνει την κίνηση του Ο-Ο στο '''ξέρουμε πόσο πονάει...''!

Φέρτε τα μίλια σας μαλάκες (και οι μεν και οι δε) γιατί άρκεψαμε πολλά άσιημα τούτη τη χρονιά, τζαι θωρώ μας να μεν την φκάλλουμε ως την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Συσπηρωθείτε γιατί χαννόμαστε!

Εν θα πω τίποτε άλλο για το παιχνίδι της κυριακής. Εκάλιψεν με η ανακοίνωση τζαι όσοι εν την εδιαβάσατε ακόμα, βάλλω σας το link γιατί πρέπει ΟΛΟΙ να την διαβάσουμε, να την εμπεδώσουμε τζαι αν είναι δυνατό να την μάθουμε τζαι πόξο!

http://www.gate9.com.cy/site/index.php?option=com_content&view=article&id=544%3A--9-&catid=49%3A--9&Itemid=175

Ένα πράμα εννά πω τζε συνεχίζω... ΣΚΑΤΑΚΙΑ λαστιχάριες μην τρελαίνεστε, με φαντάσματα πολλοί τα βάζουν, με την ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Κάτι άσχετο.. Είπα σας ότι τωρά τελευταία το μάτι μου ρίφκει αερόπλανο?? Τόσο πολλά μάλιστα που αν μάθει ο Πουγιόλ ποιός φταίει που εξαναφάτσιησε, παίζει να κόψει one way ticket για Αγγλία! Άτε ακούω παραγγελίες. Για ποιόν θέλετε να πούμε? Έχουμε τζαι πολλούς τα γέριμα...

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι ζαελίστες ακόμα ζαλίζουνται μετά την ψεσινή 5αρα. Εν τους κανεί είχαν τζαι μούτρα να φκουν να πουν ότι αδίκησεν τους η διαιτησία! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Εδώ πλανήτης γη καλεί ΑΡΗ, εδώ πλανήτης γη καλεί ΑΡΗ! Ρε ανώμαλοι, μα εν αντρέπεστε τίποτε?? Προφανώς όι, αφού από να 'ντρέπετε ο κόσμος εν δικός του! Τράβα τα μαλλιά σου τωρά ρε κουτσοκούμνη, που έθελες να μου τους μάθεις να ευνοούνται!
Ακόμα μια πληροφορία που έμαθε για εσάς ο Σεξ-ώριστος σας, είναι ότι ο Πά-boss εσυμφώνησε με τον σοφοκλέους να τάξουν του πλατινί 2 ρουμάνες, 1 χωράφι στον ακάμα τζαι μια πολυκατοικία στον εναέριο, σε περίπτωση που κανονίσει την αελ να περάσει στους 16! '' Ίντα...'',λαλεί του, ''...οι λαστιχάριες εν καλλύτεροι??''

 Έκατσα που λαλείτε εψές αργά να δω τα στιγμιότυπα που το μαρσέιλ-αέλ. Μα πέτε μου?? Ποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή?? Όποιος τζαι να ήταν πάντως, πρέπει να έφιε χωρίς αρ****δια. Δείτε και προσηλωθείτε στα ''εφέ'' πίσω από τη φωνή του παρουσιαστή.




Ρε κοπέλια μα ο γυαλλακοσφύρης που εξαφανίστηκε?? Άρχισα τζαι ανησυχώ! Πανίκκο δώσε σημεία ζωής σε παρακαλώ!! Λαλείτε να έπεξε τζαι τζίνος που κανέναν ασπρο κλίαρ?? Όι πελλάρες ρε κοπέλια τζαι ποιόν εννά περιπέζω τωρά??

Πάντως το ταττού που έκαμεν ήταν όλα τα λεφτά. Mήπως του είπαν ότι δείχνει φλόρος τζαι είπεν να κάμει ταττού για να δείχνει πιό brutal?? Μην το ψάχνετε. Μόνο ο Ιβάν ξέρει...!



Άτε λεβέντες μου, until next time που λαλούν τζαι οι εγγλέζοι!

P.S. Θ.Ν.Π.Ο.Ε.Α