Wednesday 3 October 2012

Originale V

Πάει καιρός να τα πούμε, πολλά έχουν αλλάξει από τότε και πολλά θα αλλάξουν σε λίγο καιρό(και ο νοών νοητό). Θα προσπαθήσω να τα λεμέ όσο πιο συχνά γίνεται τώρα καθώς χρόνος θα υπάρχει μπόλικος. Ο ORIGINALE V όπως και πέρσι θα ασχολείται με την επικαιρότητα με οπαδικό ύφος φυσικά.
Τα άρθρα φέτος θα μπαίνουν ΚΑΙ στο blog του Η.Β καθώς ο ORIGINALE V είναι το σήμα κατατεθέν του κλιμακίου.Ο λόγος που επιλέγω να γράψω τώρα και όχι σε μια δύο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικός και εξηγά πολλά. Το πρωτάθλημα αλάνια ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. Τι θέλω να πω? Ότι έγινε ΕΓΙΝΕ στις πρώτες 4 αγωνιστικές και με το να τα σκεφτόμαστε δεν έρχονται πίσω οι πόντοι για αυτό ξεχάστε τι έγινε για αυτό δεν θα αναφερθώ καν ούτε θα αναλύσω τι έφταιξε . Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κάνουμε την αρχή στην ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΣΠ την Κυριακή απέναντι σε ότι πιο σιχαμερό έχει γεννήσει η φύση, σε ότι πιο λερωμένο και βουτηγμένο στην δυσοσμία και στα σκατά βρεθόμαστε απέναντι στους ΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΕΤΤΥ.

‘Εχουμε μπει στα μέσα της λεγόμενης θκάoλοεφτομαδας και η αδρεναλίνη αρχίζει να κτυπάει κόκκινο. Δεν πρέπει να μας νοιάζει ποιους 11 θα επιλέξει ο σαβεβσκι η αν θα προλάβει ο αντράντε η ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του asis. Το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει εμάς είναι εκείνο που ξέρουμε να κάνουμε καλυτέρα από το κάθε ένα και δεν είναι άλλο από ΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ Π*******Σ !Και η τρείς κερκίδες ΠΡΕΠΕΙ να επακολουθήσουν τους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 9 και το πάρτι θα συνεχιστεί στο τερέν του ΓΣΠ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΕΤΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡHΣΙΜΟΤΕΡΟ. Πρέπει με τον δικό μας τρόπο να κάνουμε ακόμα μια φορά το γήπεδο μας να σειστεί συθέμελα και να πουκκουππισει τις οποίες προσπάθειες των ντοπαρισμένων παιχτών του αΚΟΠερλ. Ξέρουμε και το γνωρίζουμε ότι ΟΛΟΙ θα είναι εναντίον μας για ακόμη μια φόρα όπως ήρθαν τα πράγματα με ήττα αποχερέτουμε προορά τον τίτλο μάλλον, για αυτό όλο και κάτι θα μαγειρευτεί ΕΜΕΙΣ πρέπει να φάνουμε πιο έξυπνοι και να μην πέσουμε σε παγίδες του (π)ουτσοκούμνη και της παρέας του.

Τελειώνοντας αυτό το άρθρο θέλω να αναφερθώ στους παίχτες μας ξέρω ότι είναι γελίο να περιμένουμε να διαβάσουν αυτό το άρθρο όπως και οποιοδήποτε άλλο άρθρο αλλά ας τους τα μεταφέρουν όσοι τους ξέρουν η όσοι έχουν αναλάβει να τους μιλήσουν για αυτό τον ΠΟΛΕΜΟ. ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΦΑΝΑΤΙΣΤΕ,ΠΟΡΟΘΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΕΚΡΙΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1948.


Υ.Γ ΕΡΚΟΥΜΑΣΤΕ- ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ
Υ.Γ1 47-1 DIE
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ORIGINALE’’ V’’