Tuesday 23 October 2012

O ξενικαμένος

Γειά σας αδέρφια, χωρίς καν να το καταλάβουμε έχουν περάσει 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και η ομάδα μας με μόλις μια νίκη στην μέση του πίνακα και χωρίς να πείθει, τα περιθώρια έχουν πλέον εξαντληθεί. Δεν θα κάτσω ούτε να κάνω απολογισμό ούτε να κατηγορήσω ούτε να κρίνω κάποιον, πλέον δεν με αποσχολεί.Τα προβλήματα είναι πολλά και κάθε μέρα στο internet οι κριτές χιλιάδες, έτσι δεν θα είμαι ένας από αυτούς.

Τo περασμένο σαββατοκύριακο τα αδέρφια στην Κύπρο για ακόμα μια φορα έστησαν το δικό τους party στο εξοχικό και έκαναν όλους τους ξενικαμένους του κόσμου να νιώσουν ένα με αυτούς από την αρχή. Η αύρα ήταν θετική και ήμασταν έτοιμοι για μια νίκη που θα ήταν μια καινούργια αρχή. Δυστυχώς για εμας έγινε ακριβώς το αντίθετο. Στο γήπεδο έγινε ένα καλοστημένο κουκλοθέατρο που το βλέπουμε χρόνια και χωρίς καμία αντίδραση, που δυστυχώς για τους κυρίους του συμβουλίου τους κάνει συνένοχους. Να το ξέρουν πως πλέον ο κόσμος καταλαβαίνει πλήρως τι γίνετε και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αρχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ σωματείου που έχει το νησί.

Δεν πιστεύω σε απατηλά όνειρα και σας καλώ και εσάς να δείτε το θέμα ρεαλιστικά. Τα σκατά που περιτριγυρίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο δε θα φύγουν σε μια νύχτα ούτε σε ένα χρόνο. Μάχη 7 μέρες την βδομάδα από όλους μας, οπαδούς, συμβούλιο και όσους αγάπουν το σωματείο. Όσο για εσάς μισθοφόροι, που δεν μπορώ να σας χαρακτηρίσω με οποιοδήποτε άλλο επίθετο, να ξέρετε και να το βάλετε καλά στο νου σας πως παίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και καλά θα κάνετε με αρχή το σαββατοκύριακο με την Ένωση να μπείτε στο γήπεδο και να παίξετε για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τη φανέλα της, για κάθε ένα που ήρθε να σας υποστηρίξει, να παίξετε για κάθε φοιτητή που θα ήθελε να είναι εκεί αλλά δεν μπορεί, για κάθε παππού που πλέον η ηλικία δεν τον αφήνει να είναι εκεί, για όσους περιτριγυρίζουν την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τελευταίους τους εαυτούς σας, που αν είχατε λίγο εγωϊσμό θα το κάνατε πιο νωρίς.

Αδέρφια κρατάτε γερά, σηκώστε το κεφάλι πάνω και πάμε να σώσουμε ότι σώζεται από αυτή την χρονια μέχρι τέλους ψηλά τα λάβαρα.

Υ.Γ. Αδερφέ που έβγαλες το παννί για όλους τους ξενιτεμένους να ξέρεις μόλις το είδαμε ανατριχιάσαμε, να 'σαι καλά... Πράσινη -9- Oικογένεια…


ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΩ ΞΑΝΑ, ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ…
GATE – 9 – UK


ΞΕΝΙΚΑΜΕΝΟΣ