Wednesday 24 October 2012

Originale V

Γεια σας μάγκες,
Σίγουρα αναπάντεχο το αποτέλεσμα στο εξοχικό την προηγούμενη Κυριακή. Εκεί που περιμέναμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να φωνάξουμε παρόν έρχεται αύτη η ήττα.  Οι λόγοι για την ήττα  μας είναι σχεδόν σε όλους μας γνωστοί και δεν είναι ένας όπως πολλοί νομίζουν. Τι θέλω να πω?


Θέλω να πω μάγκες πως ΝΑΙ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η διαιτησία αλλά με τέτοια αστοχία δεν πάμε πουθενά. Εκεί που έπρεπε να καθαρίσεις το παιχνίδι με 2-3 γκολάκια χάνεις το παιχνίδι 2-0. Περισσότερη ανάλυση δεν αξίζει αγωνιστικά, εξάλλου οπαδική στήλη είμαστε.

‘Οσο αφόρα οπαδικά το παιχνίδι, θέλω να αναφερθώ στους  ‘’’οργανωμένους οπαδούς ’’ της  Π. Κυρίας, τους πασίγνωστους ανά το παγκύπριο μαθητές.  Συνεχίστε να ΚΛΑΝΕΤΕ που το internet να μας  το παίζεται hooligans και ultras να  να το παίζετε πελλάρες και να μας λαλείτε πως έγιναν τα διάφορα σκηνικά με τοίχους και οικογενειάρχες. Αλλά την νύχτα να κοιμάστε με τα παμπερς (με καλύτερη ενυδάτωση για να μεν συγκάψει το κολούι) γιατί τούτη την φορά που εννά έρτουμε εν θα προλάβετε να κάμετε εκατοστάρι τζαι τζίνα που έννα ακολουθήσουν θα είναι χειρότερα από την τσόντα της Αλεξανδράτου. Για αυτό όπως λαλεί και το μαγικό σας σλόγκαν ανορθωσιάτες μαζευτείτε!

Και πάμε στα δικά μας  Σάββατο  η ώρα 6 ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ οδηγούν στο ΓΣΠ. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουμε παρόν όσο πότε φέτος. Τα δεδομένα είναι δύσκολα και το κατανοούμε -10 από την κορυφή 6 πόντους σε μόλις 6 αγώνες αλλά ο ΟΜΟΝΟΙΑτης θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί γιατί μεγάλωσε στις αδικίες και έμαθε να πεισμώνει και να μεγαλουργά. Όπως είπε και ο Νίκος χαραλάμπους  πέρσι ζούμε στιγμές 1948. Γι’ αυτό εμείς οι στρατιώτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είμαστε εκεί ασπίδα και δόρυ να την προστατέψουμε. Γι’ αυτό σαν στήλη κάνουμε έκκληση το Σάββατο να κάνουμε κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα  να κατακλύσουμε το ΓΣΠ στο -10 και να δείξουμε πως ενωμένοι δεν φοβόμαστε κανένα παρασκήνιο.

Τέλος την ίδια ώρα που κάποια αδέρφια θα είναι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και θα είναι καρφωμένα στην άψυχη οθόνη περιμένοντας αγωνιωδώς την έναρξη του παιχνιδιού, την ίδια ώρα που κάποια άλλα αδέρφια θα μας βλέπουν από το fan club του παραδείσου, εμείς οι τρελοί της βόρειας  για ακόμα ένα παιχνίδι θα  είμαστε εκεί με την σημαία μας ψηλά, τα τύμπανα μας  να δίνουν τον ρυθμό και εμείς να χορεύουμε και να τραγουδούμε για την μοναδική αιτία που είμαστε στην ζωή, την ιδέα που πολεμάμε από μικρά παιδιά και θα πολεμάμε μέχρι να πεθάνουμε, που έχει το όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ. 



ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ORIGINALE ‘’V’’