Tuesday 11 December 2012

Guantanamo

Έμπην το νερόν στ'αυλάτζιν

Μετά την νίκη της ομάδας μας αρκέψαμε τζιαι ανεβαίνουμε ψυχολογικά. Και η ομάδα αλλά και ο κόσμος! Τούτο θα το δείτε σε όποιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πρόσωπο κι αν γυρίσετε.

Φήμες λένε ότι ο τερματοφύλακας κοκκινοσκουφίτσος είπε σε κοντινό του φίλο μετά το γκολ ''ρουκέτα δίχα νούμερα'' από τον Μάρκο Σοάρες : ''Δεν βαριέσαι,θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!''. Το θέμα είναι να δούμε αν ο κοκκινοσκουφίτσος πορτιέρο έγινε τελικά πριγκίπισσα!

Σαν Guantanamo επειδή δηλώνω trendy στους παρέες,μετά το αγχωτικό παιχνίδι στο ''Αμμόχωστος'' , έδωκα ένα γυρό από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο φατσοδέφτερον τζιαι είδα κάτι που με έβαλε σε σκέψεις! Το τι είδαι ήταν κάτι status τύπου '' Σοάρες,ο άλλος Κασέκε'' κτλ. Νομιζώ αρφούθκια μου είναι αρκετά γλίορα για να μιλούμε περί τέτοιας σύγκρισης!

Μα που να μείνουν τούμπανα ολάν! Πόσην ώρα να μπει το γαμημένο το τσιουλλί! Εξακολουθούμε να έχουμνε πρόβλημα στο σκοράρισμα τζιαι τούτο έννε καθόλου καλό. Τζιαμέ που μάσχιετε να σάσει η άμυνα, να φέρνει τα μίλια του ο Σκάρα,να έχουμε κάτι σταθερό στα σέντερ μπακ τζιαι να κερδίζουμε ένα παιδί που τις ακαδημίες, κάτι θα μας την σπάσει! Σιέξιξι ολάν! Εννά τα βρουμε σιγά σιγά όμως.

Ένα μεγάλο RESPECT στον κόσμο της -9- για την μαγική του παρουσία στο φούτσ..εννοώ στο πορνό που επέχτηκε στο ''Ελευθερία''. ΉΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟΣ! Τζιαι την επόμενη φορά ρε αλήτες της -9- να παίρνετε τζιαι κανένα Τζόνσον-Όχι πια δάκρια για τον πορτάρη των ....Αυτών τελοσπάντων!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΗΠΑΡΘΕΝΕΨΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΡΦΟΥΘΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΗΔΕΙΝ!!!

Y.Γ : Η πιο κάτω φωτογραφία εστάληκε μου που ένα αρρωστημένο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ!!! Cheers Χριστάρα! Να 'σαι καλά τζιαι πάντα ΟΜΟΝΟΙΑ!!!