Tuesday 18 December 2012

Originale V

Καλησπερίζω τους περήφανους στρατιώτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ,

Αυτή η χρονιά που κλείνει σε λίγες μέρες παρότι τελειώνει με 2 τρόπαια ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Δύσκολη γιατί από πλευράς οικονομικού η ΟΜΟΝΟΙΑ μας περνά την πιο δύσκολη φάση στην ένδοξη ιστορία της και βαθμολογικά είμαστε πολύ πίσω.

 Εμείς σαν κόσμος, σαν στρατιώτες αυτής της περήφανης ιδέας θα έχουμε να λέμε ότι αυτή την χρονιά τα δώσαμε όλα και πολεμήσαμε πολύ με διάφορους τρόπους για το καλό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. 

Να που όμως έχει μείνει κάτι που ακόμη να το κάνουμε… Αναφέρουμε βεβαίως στο παιχνίδι με τον ‘’ηθικό’’ άχνας στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο που είναι το τελευταίο της χρονιάς . Εκείνο που δεν έχουμε κάνει ακόμα και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ μπορούμε να το κάνουμε είναι να πάρουμε πενταψήφιο αριθμό(πάνω από 10 000) στο – 13 παρακαλώ από την κορυφή. Αυτό το πράγμα ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε να το κάνουμε και έχουμε την δυνατότητα να το πράξουμε. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε ΑΜΕΣΑ και αποτελεσματικά την ομάδα μας στο οικονομικό τομέα που όλοι ξέρουμε πόσο υποφέρει. Επίσης θα κάνουμε ακόμα μια φόρα τα ολόκληρο το νησί να παραμιλά.

Αδέρφια το παιχνίδι του Σαββάτου εκτός από οικονομικής άποψης και θέμα κατάρριψης ρεκόρ έχει μετά από καιρό και βαθμολογικής σημασίας με ενδεχόμενη νίκη και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων μπαίνουμε τετράδα. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να τρέχουμε για τετράδα παρά τίτλο αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και για αυτό πρέπει να στηρίξουμε τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας με κάθε τρόπο. Εξάλλου όταν μπούμε με το καλό τετράδα(ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ) τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Μην ξεχνάμε όμως πως στο – 7 και – 8 κάποιοι τρελοί το πίστευαν, ακόμη και για τον τίτλο και θεωρούμε πως αν αλλάξουν 2-3 πράγματα στο αγωνιστικό και συνεχίσουμε αυτή την σταθερή πορεία του τελευταίου μήνα πολλά μπορούν να συμβούν επειδή πολύ απλά ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως το ξανά κάναμε πριν λίγα χρόνια. Σίγουρα, δεν θέλω να δημιουργήσω ελπίδες η να σας πω ότι πάμε για τον τίτλο αλλά πολύ πιθανό αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τον επόμενο μήνα συνεχίσει το σερί θα μιλάμε πολύ διαφορετικά, προς το πάρων? ΟΛΟΙ ΓΣΠ

Τέλος, θέλω να αναφερθώ στους λεβέντες που θα έρθουν γήπεδο το Σάββατο. Μάγκες δείχνουμε για ακόμη μια φορά τι θα πει ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο τραγουδάμε και χορεύουμε 90 λεπτά για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣ! Βροντοφωνάζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε πως ότι και να γίνει εμείς θα είμαστε εκεί να πολεμάμε και να προστατεύουμε αυτή την ιδέα.

Υ.Γ Φοιτητές αδέρφια σας περιμένουμε για πάρτι στις κερκίδες ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

90 MINUTES SINGING – JUMPING –DANCING