Wednesday 5 December 2012

Originale V

Αδέρφια γεια σας,

‘Ίσως είναι η μοναδική φορά που δεν θα ασχοληθούμε άμεσα με την επικαιρότητα αλλά θα ασχοληθούμε με κάτι πιο βαθύ κάτι ΟΜΟΝΟΙΑτικο που ουσιαστικά είναι η διαφορά μας με ότι αλλόθρησκο υπάρχει στο τόπο μας. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το φαινόμενο πράσινος λαός.

Έχετε διερωτηθεί πόσα χτυπήματα έχουμε αντέξει ειδικά τα τελευταία χρόνια?’Έχετε διερωτηθεί πόσες αδικίες και πόσοι ασέλγησαν σε βάρος αυτού του μοναδικού λαού? Νομίζω οι πλείστοι που διαβάζετε αυτό το άρθρο λέτε ναι αυτή την στιγμή. Λέτε ναι αλλά σίγουρα πολύ λίγοι έως ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται τα τελευταία τουλάχιστο 10 χρόνια. Θα προσπαθήσω να σας θυμίσω τα πιο σημαντικά όχι για να σας πληγώσω κι άλλο ή να θίξω την αξιοπρέπεια σας αλλά να σας τονίσω για ακόμη μια φορά πόσο ξεχωριστοί και περήφανοι πρέπει να νιώθετε που είστε μέρος αυτής της τεράστιας ιδέας και σύνολο αυτού του φαινομένου του πρασίνου λαού.

Ξεκινώ λοιπόν, αδέρφια όλοι έχουμε ζήσει επιτυχίες της ομάδας μας αλλά σίγουρα οι πίκρες που μας έχει ποτίσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια είναι πολύ περισσότερες από τις χαρές. Είμαστε σε μια εποχή που αιώνιος μισητός αντίπαλος μας κάνει την καλύτερη 10ετία στην ιστορία του. Μπήκε 2 φορές ομίλους την μια μάλιστα έφτασε μέχρι τους 8. Φτάσαμε να δούμε μέχρι και την αελ να κατακτά το πρωτάθλημα μάλιστα μέχρι και ομίλους europa μπήκε όπως η αεκ και η ανόρθωση τσου λου. Φτάσαμε σε σημείο να μην ξέρουμε τη θα ξημερώσει αύριο επειδή κάποιοι ανεύθυνοι έφτασαν ότι πολυτιμότερο έχουμε στο χείλος του γκρεμού. Ακούσαμε υποσχέσεις ,λόγια και είδαμε πράξεις που μόνο κακό έκαναν στην ομάδα μας. Κι όμως τα πλείστα πιο πάνω ανήκουν στο (κοντινό) παρελθόν και εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

Αδέρφια, βρείτε μου πιο πιστούς οπαδούς από εμάς και πέστε μου ποιοι θα έμεναν εδώ σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες. Μην μου πείτε για κάτι παραδείγματα αελιστων που είχαν να πάρουν πρωτάθλημα μισό αιώνα και ήταν εκεί γιατί εδώ μιλάμε για μεγάλες ομάδες κάτι που η αελ δεν ήταν ποτέ. Επίσης ο μύθος έχει ήδη πέσει γιατί βλέπουμε στην καλύτερη φάση της ιστορίας τους τα νούμερα που κάνουν σε προσέλευση αλλά και να ακολουθούν την ομάδα τους παντού είναι τραγικά .

Μην το ψάχνετε, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να φτάσει την αρρώστια και το πάθος που έχει ο ΟΜΟΝΟΙΑτης με την ομάδα του. Ο ΟΜΟΝΟΙΑτης έχει μάθει να κάνει τρόπο ζωής αυτή την ιδέα και όχι μόδα εποχής. ‘Έχουμε γαλουχηθεί από τους παππούδες μας να αγαπάμε αυτή την ιδέα παθολογικά και να ζούμε μόνο για αυτή. Σημασία δεν έχει τίποτα για εμάς φτάνει να βρεθούμε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας.

‘Έχω ακούσει πολλούς που λένε πως ίσως αυτή η γενιά είναι ‘’καταραμένη’’ καθώς έχουν συμβεί τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια. Εγώ αυτή την γενιά την λέω ευλογημένη καθώς περνά ότι πιο δύσκολο μπορούσε να φανταστεί ο ΟΜΟΝΟΙΑτικος νους και είναι εδώ και πολεμά. Επίσης στηρίζει με μεγαλύτερο πάθος και είναι εδώ να δώσει μάχες μέχρι τελικής πτώσεως . Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ αλλά κάποιοι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ζωές για αυτή την τεράστια ιδέα και σίγουρα δεν είναι καθόλου υπερβολή.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΡΟΠOΣ ΖΩΗΣ - ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ