Saturday 1 December 2012

Ανακοίνωση Θ9ΗΒ

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ
ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...

Η ομάδα μας βρίσκεται ενώπιον της χειρότερης και δυσκολότερης καμπής της ένδοξης ιστορίας της και εμείς καλούμαστε για ακόμη μια φορά να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Το οικονομικό πρόβλημα που σιγά-σιγά σκοτώνει την αγαπημένη μας ομάδα και συνάμα την έχει καθηλώσει στον αναπνευστήρα τους τελευταίους μήνες, καθώς και τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων σε Ευρώπη, έχουν φέρει πολλούς ΟΜΟΝΟΙΑτες δικαιολογημένα εκτός γηπέδων. Η απουσία από το γήπεδο ήταν για πολλούς μια πρακτική λύση μέχρι σήμερα, όμως με την πάροδο του χρόνου έχει και αυτό συμβάλει στην οικονομική εξαθλίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας τις τελευταίες μέρες για "νέα ΟΜΟΝΟΙΑ", κλείσιμο και ενοποίηση με μικρότερη ομάδα, αλλαγή του καταστατικού και διαμόρφωση εταιρίας, είναι για εμάς σενάρια ΜΟΝΟ επιστημονικής φαντασίας.
Η προσπάθειες που γίνονται από πλευράς Δ.Σ. για εξεύρεση πόρων είναι τεράστιες και μαζικές, όμως η οικονομική κατάσταση που φρόντισαν κάποιοι να φτάσουμε καθώς και οι αποφάσεις της δικαστικής, και όχι μόνο, μαζί με τα κριτήρια της UEFA, κάνουν αυτές τις διεργασίες να μοιάζουν ανεπαρκείς και μηδαμινές.

Πρέπει επιτέλους ΟΛΟΙ μας όσοι αγαπούμε αυτή την ιδέα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ, να υψώσουμε ανάστημα, γιατί ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δεν πρέπει να γίνουμε συνένοχοι στην αυτοκαταστροφή μας, δεν το αξίζει στην ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά ούτε και σε εμάς.

Θα θέλαμε λοιπόν σαν ΘΥΡΑ 9 ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ να στείλουμε μήνυμα ανασύνταξης με όλα τα αδέρφια της ξενιτιάς και τα κλιμάκια εξωτερικού, για να δώσουμε το σύνθημα ότι αν και είμαστε χιλιόμετρα μακριά μπορούμε να συμβάλουμε στο μέγιστο, σε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια που γίνεται και που αφορά το οικονομικό. Καλούμε λοιπόν ΟΛΑ τα αδέρφια μας που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και όχι μόνο, να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας με τον ολυμπιακό μέσω διαδικτύου δίνοντας έτσι το έναυσμα μιας προσπάθειας που ΠΡΕΠΕΙ να καθιερωθεί.

Τα εισιτήρια είναι στην διάθεση όλων μας στο πάρακατω link:

http://hte0.xnet1.com/OnlineOmonoia

ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Α.Σ.Ο.Λ. 1948 - Θ.9 1992


GATE 9 UK - FOR SHAMROCK AND GLORY