Monday 14 January 2013

Originale V


Είμαστε κιόλας στο δεύτερο γύρο ερχόμενοι από την πρώτη(επιτέλους) νίκη σε ντέρμπυ και απέναντι μας η πιο μισητή ομάδα του πλανήτη. Δεν θα μιλήσω για το παιχνίδι που πέρασε με τα γατάκια εξάλλου μίλησαν άλλοι και εξάλλου ποιος ο λόγος να αναφερθώ ? ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ χθες.


Ακόμα ένα ντέρμπυ το επόμενο Σάββατο σίγουρα αλλιώτικο από τα φετινά και σίγουρα αλλιώτικο διαχρονικά. Οι λόγοι πολλοί που διαφέρει αυτό το αποεΡλ- ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ από προηγούμενα μας παιχνίδια. Νούμερο ένα λόγος η βαθμολογική μας θέση η οποία όπως τονίσαμε σε άλλα άρθρα μπορεί να διαφοροποιηθεί εκπληκτικά αυτό το μήνα και ο άλλος λόγος είναι ότι για πρώτη φόρα θα είμαστε τόσο πιο λίγοι (αριθμητικά πάντα) καθώς θα έχουν στην κατοχή τους και τις τρείς κερκίδες. Όχι πως για εμάς αλλάζει κάτι αντιθέτως η δίψα για τη νίκη είναι σε πενταπλάσια επίπεδα από τις άλλες φορές.
Η δίψα θα είναι μεγαλύτερη γιατί μπροστά σε 10 000(??) κομπάρσους θα παραδοθεί ακόμα ένα μάθημα από τους μοναδικούς αληθινούς οπαδούς της νήσου. Αδέρφια δεν υπάρχει άλλος δρόμος το Σάββατο νίκη γιατί χανόμαστε. Τώρα θα μου πείτε καλά εμείς κλωτσάμε το τόπι? Όχι φυσικά αλλά εμείς επηρεάζουμε τα ΠΑΝΤΑ.

Ένα άλλο θέμα είναι τα μόλις 4000-45000 χιλιάδες εισιτήρια που θα μας δώσουν. Εκλιπαρούμε την διοίκηση να τα δώσει ΜΟΝΟ σε όσους είναι διατεθειμένοι είτε βρέχει, είτε χιονίζει ,είτε γίνετε χαλασμός κόσμου να τραγουδούν, να χορεύουν και να κάνουν τους απέναντι ΑΚΟΜΗ μια φορά να μας φωτογραφίζουν. Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και ελπίζουμε η διοίκηση να το κατανοήσει γιατί όπως ξέρουμε αυτός ο κόσμος μπορεί να δώσει νίκες από μόνος του.

Πάμε αδέρφια, ΔΥΝΑΤΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΑ να τους δείξουμε τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ τι εστί ΘΥΡΑ 9. Παίχτες παίξτε την μπάλα της ζωή σας και σας το ορκιζόμαστε να δείτε 4000 τρελούς να στήνουν πάρτι που όμοιο του δεν ξανά έγινε στα χρονικά.

Υ.Γ Προς κόσμο: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
  
Y.Γ2 Προς παίχτες: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΑΣ

Originale  ‘’V’’