Wednesday, 19 December 2012

Σεξ-ώριστος!... ''Τελικά ο ιούδας όντως φιλά υπέροχα?!''

Γεια σας αρφούθκια, αρφάες, ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες, γεια σας τζαι σας ρε αλλόθρησκες αδερφές. Λοιπόν πάρτε ανάσες και φύγαμε.Καιιιι πάμε Φάσο μου!

Σύμφωνα με έγκηρη πηγή ο Άγιος Βασίλης δεν θα μπορέσει να κάμει την διανομή φέτος κοπέλια. Αντι αυτού, έχει γίνει πρόταση στον πρόεδρο του εθνικού να μπει στη θέση του. Το πρόβλημα όμως επισκιάζεται στα μαλλιά αφού η φαλάκρα δεν επιτρέπει όπως αυτό γίνει εφικτό. ΑΧΑΧΑ σκεφτείτε να ξυπνά το μωρό σας μες τη νύχτα τζαι να θωρεί τον κίκη σφυνωμένον μες τη καμινάδα! ''Παπά τι κάμνει ο κύριος που μας καθαρίζει το τζάκι έτσι ώρα σπίτι μας?''  Καλά ρε γάρε τόσα σπίθκια ίσια μες τη καμινάδα μου ήβρες να μείνεις??!! 

 Έλα κίκη τζαι το σάββατο  τη νύχτα μετά τι μάππα μείνε στην πρωτέυουσα να σε πάρω καπαρέ πέρκι δεις τζαι εσύ νάκκο τη βί%#α σου. Απότι έμαθα την τελευταία φορά που ανταμωθήκετε ήταν πριν τες φασαρίες του 74'. Να χαρείς όμως επειδή εν θα μείνουν ανοιχτά να μας καρτερούν, άρκεφκε να συνάεις τους παίχτες σου που χαμέ έτσι γύρω στο 70. Εντομεταξύ έτσι όπως ερκούμαστε με φόρα που το τάσος μάρκου, πε τους να μεν πολλοσιήφκουν γιατί μπορεί να γινεί κανένας χαττάς. Πάλε καλά που λείπει ο αντράντε να λαλείς, οξά θωρώ τον πογιατζή να το γυρίζει σε ζωγράφος. Ελπίζω να είσαι γνώστης του ριτού πάντως, ''άμαν τον φας μετά θα τον ζητάς''. Κάτι τέθκιο έγινε τζαι με τον 48-2 τζαι εβούρησε άρων άρων να υπογράψει στους σκατάες. Φτυχούν τα ποτζί κάτι τέθκοια! Εντομεταξύ, αν θέλεις η διαιτησία να μας παίξει στα ίσα το σάββατο, να μας παίξει δεν έχουμε πρόβλημα! Απλά πε μας λίο γλίορα για να φροντίσουν οι παίχτες μας να γυαλλίσουν τα παπούτσια τους.. Ε ΡΕ ΚΕΛΛΑΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ! Στα ίσα όμως α, άμπα τζαι γελαστεί ο διαιτητής να τιμωρήσει παίχτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!  Πάντως είχα σας για τσας λιότερο χωρκάτες που τους παραλιμνίτες. Τελικά είχα πολλήν άδικο! Εσείς είσαστε το χωρκό ολόκληρο!

Το λοιπόν αποφάσισα το!! Αύριο με το τέλος του κόσμου θα κάμω ένα πράμα που πάντα ονειρεύφκουμουν. Έχω μια καρεκλούα μες την αποθήκη που τζίνες που παίρνουν οι κοτζιάκαρες στην εκλησιάν. Θα την έβρω, θα γεμώσω τζαι την παγονιέρα μπύρες, τζαι θα παρκάρω πόξω που το μπάτσιφι! Μα ξέρετε τί ωραίο πράμα είναι να το θωρείς να πέφτει??!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε παίδες, πάντως το dream team του UK θα είναι παρών.  Παναία μου τζαι τούτοι έχοντας τον τίτλο των πιο μισησμένων, θωρώ μας να συνάουμε παραπάνω κόσμο απότι ήσιε στην πρεμιέρα ο τιτανικός. Σιγά ρε γάροι μεν κουντάτε, όλοι θα δούμε το θέαμα! Λαλείτε να βάλουμε τζαι καμιά γιγαντοοθόνη? Τζαι να κάμνουμε τζαι λάιβ στρίμινγκ??  Οξά να στείσουμε κανένα φεστιβάλ τζαμέ έξω μες το δρόμο?? Μια παράκληση όμως. Κανόνισε εσύ μαλακά που θα φέρεις το τέλος του κόσμου, άμπα τζαι αρκίσεις τζαι στήσεις με τζαι λήψουν τα πράματα που την παγονιέρα γιατί χάθου!!

Και επειδή πάντα ο Σεξ-ώριστος σας, σας έχει αποκλειστικότητες (μούζι να έσιει η λαμπίρη!), ακούστε την τελευταία σχετικά με το τέλος του κόσμου και το ημερολόγιο τον μάγια. Φήμες λοιπόν θέλουν μια νέα θρησκεία να μπαίνει σφήνα στην αρχιεπισκοπή αφού ο αρχιεπίσκοπος πιστεύει ότι θα κάνει την εκκλησία ποιο cool και κερδοφόρα. Αυτή η θρησκεία θα φέρει κάποιες μετατροπές. Έτσι λοιπόν η γιορτή της πρωτομαγιάς μετονομάζεται σε πρωτομάγια. Επίσης η λέξη ''μάγια'' από αύριο θα θεωρείτε ιερή γιαυτό όλοι οι μάγιοι από τούδε και στο εξής θα θεωρούνται ιερείς. Επίσης λέξεις όπως μάγκας, μούγια, μαγιάρος, μάγκο και οποιαδήποτε άλλη πλησίων της προαναφερθέντας, θεωρείτε παράνομη και δείχνει περιφρόνυση, οπόταν διαγράφεται από το λεξικό. Τέλος όλοι οι μάγειρες θα θεωρόυνται μοναχοί. Οι σιεφ εξερούνται. Όσον αφορά τον αρχιεπίσκοπο, θα θεωρήται πλέον αρχηγός.
ΑΧΑΧΑ Έλα αρχι(δι)επίσκοπε να σε δω με σόβρακο, τίτσιρο να χωρέφκεις γυρώ που τι φωθκιά! Κανόνισε κόψε τα μούσια όμως ρε γάρε μου όι να πάρουν τζαι να βουράς, γιατί εν με ζιβανία που εννά σου τα σβίσω!

Πάντως κακά τα ψέματα, εγίναμε ποιο γραφικοί τζαι που τους γραφικούς. Που ότι μαλακία μας πουν μονομιάς πιάνουμε την τζαι πάμε, λες τζαι εν έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα να λύσουμε. Που να μείνουν μαύρα εκαντίσαμε σιηρότεροι που τες γιενέτζες (ανεξαρτήτως χρώματος τζαι φιλής), που standard θέλουν 15 μαξιλάρκα γυρόν τους την ώρα που τζιμούται, τζαι να είναι τζαι βιζακομένες πάνω σου. ''Σιγά ρε μάνα μου τζαι δεν αναπνέω!!'' ,  ''Παναγία μου μωρούι μου εσύ είσαι ένας πούρεκκος άμαν μου λαλείς γλυκόλογια!''. Πεεεε στο κόσμο της η κυρία..!

Λοιπόν, έχω μια προσωπική ερώτηση στο πανικκούι, που ως γνωστόν του έχω αδυναμία.. Τόσα χρόνια ακούμε για τούτα τα υπέροχα φιλιά του ιούδα ρε.. Μιας τζαι η σχέση σου με εκείνον εξελίσσεται σε περισσότερο από φιλική, πε μας.. Τελικά ο ιούδας όντως φιλά υπέροχα?!

Κλείνωντας λεβέντες, το παιχνίδι του σαββάτου είναι για γερά νεύρα. Προτείνω ασκήσεις γιόγκα από σήμερα μέχρι την ημέρα του ματς για τους ποιό αγχώδεις ΟΜΟΝΟΙΑτες, και αρκετές δόσεις ποτού στους υπόλοιπους  Αν ενομίσετε ότι οι παίχτες μας εννα καταφέρουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς έτσι έφκολα, ξυπνάτε γιατί απότι φαίνετε εχάλασε το ξυπνητήρι σας. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ, ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΙ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται, ΕΧΤΕΣ!


Ερώτηση του μήνα. Ποιά η διαφορά ανάμερα σε ουέφα και μαφία? Τίποτε, τρία γράμματα.

Ρητό του μήνα. Πάντα θα υπάρχει ένας καλύτερος από εσένα. Αν αυτή τη στιγμή γελάς ειρωνικά, τότε σημαίνει ότι εσύ είσαι αυτός.


P.S. ΟΜΟΝΟΙΑ όσπου να κουρεφτεί ο ιβάν.

P.S.2. Φέρτε τον στην ΟΜΟΝΟΙΑ!