Thursday 27 September 2012

Σεξ-ώριστος!... ''ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΡΜΠΕΛ!''

Γειά σας κοπέλια

Άλλη μια μέρα βροχερή μάσιετε να περάσει μες τούντο κολονησί που εμπλέξαμε. Εν μας κανούν τα προβλήματα της ομάδας μας που όλοι ελπίζουμε να εξασθενίσουν σιγά σιγά, με λύπη (μεν φανταστείτε τζαι πολλή) διαβάζουμε για τα όσα γίνουνται πίσω στην πατρίδα μας. Εφίαμε 3 μήνες που τον τόπο μας τζαι εγινίκαν ούλλα σ(ιν)ιόρ!
Την μιαν οι παίχτες του παραρτήματος ενομίσαν ότι εγινίκαν honda civic type R που το πιάνεις που τον κίτσιο μότορς τζαι όποθεν έβρεις μπεις του, την άλλην όι έφιεν ο Λάρκου, όι εξύπνησεν η διοίκηση μας τζαι έστηλεν καυστική ανακοίνωση (!!!) του αποελ, όι σε 3 μέρες εν Οχτώβρης τζαι ακόμα θωρώ τους δικούς μου που το σκάιπ ναν με τα κοντά. Το μόνο που εν άλλαξεν κοπέλια ενα πράμαν ένι. Τα ΜΜΕ.. Τί θέλω να πω?? Ρεεεεεεεεεεεε!!!!!! Μα ούτε μια κριτική ρε?!

Άτε τζαι μιας τζαι ήμαστεν του πανεπιστημίου εμείς, εννά σας μάθω ένα πολλά δύσκολο πράμα. Να μετράτε! Πάμε.. 1,2,3,4 και 5! Μπράβοοο.. Ε τωρά που εμάθετε, να σας πω οτι εν τόσοι οι πρώην και νυν παίχτες των απέναντι που αλλό λίο να σιερετίσουν τα κυπαρίσια. Το καλύτερο είναι οτι οι δικοί μου τζιμούντε τον ύπνο του δικαίου. Τζίφος λαλώ σας α. Αλλά εννα μου πείτε άμαν το νανούρισμα κάμνει σου το ο παπάς εννά μεν τζιμιθείς.? Εν όπως που είσουν ρόκολος τζαι εθκιέβαζε σου παραμήθην ο παπάς σου. Ότι μαλακία τζε να σου ελάλεν άρεσκε σου, εποτζιμάσουν, εσιέπαζεν σε τζε εδίαν σου τζε ένα φιλί πας τη βούκκα. Κάτι τέθκιο παίζει τζε τωρά όι να νομίσετε, μόνο που τους ρόλους παίζουν τους άλλοι (και το νοών νοείτω).

Σήμερα για να σκεφτείτε ίσιεν ένα άρθρο με τίτλο: ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΡΜΠΕΛ. tragic(!) που λαλεί τζαι η τασούλα.! Μα ποιός σαρμπελ ρε ανώμαλοι???? Αλλά άμαν εν τίποτε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλάσουμε το font που 12 σε 40 κάμνουμε τζε ένα bold, τζε αμέσως φκαίνει πρωτοσέλιδο στο πιτς τριφύλλιιι. Τζαι για να μεν πάω πολλά πίσω...??

politis-sigma


Ένιγουει, κανεί να ασχολούμε μαζί τους. Αλλά άτε να πω αλλό κάτι τελευταίο..! Μια φορά εννα την πάθουν γερά τζαι τζίνον εννα ένει, εννα με θυμηθείτε! Αλόπως ενναν γίνουν η πρώτη ομάδα που εννά βάλουν μες τον προϊπολογισμό τους ΄΄Εξοδα Εκκλησίας΄΄ μεχ μεχ μεχ. ΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άτε κανεί τζαι εννα μου δειχτεί ο ύψηστος έτσι κακός που γίνουμαι!

Μα παίζει η σιηλλάκκα το σάββατο?? Ωχ ήνταλως σας ζηλεύκω ρε μ@λάκες μου που εννά πάτε γήπεδο. Την Παρασκευή στο φαν κλαπ βάρτε τζαι μια σμιλούα παραπάνω πας τη φουκού, έτσι για να μας θυμάστε τωρά που λύπουμε. Όπως τη βασιλόπιττα ένα πράμα. Τούντο σουβλάκι εν της Αγγλίας, τούτον εν της Θεσσαλονίκης και παέι λέγοντας. Πάντως κανονείστε να μεν πιείτε πολλά πάλε τζε κάθε 20 λεπτά να σταματάτε μες τη μέση του χάι γουέι για κατούριμα. Εκαταντίσαμεν σιηρότεροι που τους σιήλους, που κάθε 20 μέτρα κατουρούν για να με χάσουν την στράτα.

Εμαλλώναν που λαλείτε προχτές οι μεν με τους δε, για το ποιός διοικά την πόλη. Να σας πω τζαι το νέο? Τη πόλη σας διοικούν την οι Ρώσσοι που όπου γυρίσεις θωρείς λέξεις που ελληνικά γράμματα που εν λες τζαι κάμνουν παρτούζα.! Οι άλλοι είχαν 13000 κόσμο μες το γσπ, μαζί με τα πουλιά που επετούσαν τζίνην την ώρα πάνω που το γήπεδο, τους σαντουιτσίες που ήταν πόξο, τους μπάτσους, τους δημοσιογράφους κτλ.. Πού?? Στο πιό ιστορικό τους ματς.. Α ρε τσογλάνια που μου το παίζατε και απολιτίκ και δήθεν οι παοκσίες της Κύπρου.

Τέλοσπαντων αφού αλλάξαν τόσα πολλά, όπως είπα τζαι πιο πάνω, ένα πράμα εννα σας πω που πάει κλατσό. Και αν στη ζωή αλλάξαν όλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα! Νε ρε επειδή εμείς έχουμε τα αρχίδια να λαλούμεν ότι είμαστεν ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα τζαι αν δεν είμαστε τζαι στα καλύτερα μας. Τζαι ότι τζαι να γίνει εννά βραχνιάζουμε παραπάνω φορές το χρόνο για λλόου της, παρά αμαν είμαστεν άρρωστοι.

Από σήμερα ο hoolifan έμπηκε στο αίμα μου κοπέλια, δηλώνω το επίσημα. Σήμερα για να σκεφτείτε αντί να γράψω @hotmail.com, έγραψα @hoolifan.com. Α ρε πελλέ μου τζαι άρκεψα τζαι χάννω πατιθκιές...

Έλα Τόνι τζαι ποιός σου το επαραλάλησεν?! Οι πως εμάς είπεν μας το κανένας αλλά εν πειράζει κουβέντα να γίνετε. Πάντως εν είδα κανένα να εν παραπονεμένος. Αλλά ουτε τζαι κανέναν ενθουσιαμένο. Ο λαός όμως εν θέλει ενθουσιασμούς τωρά, θέλει πράξεις ΑΜΕΣΑ! Το μόνο σίγουρο εν ότι τούτη τη φορά ο κόσμος εν θα τον αδικήσει όπως έγινε τότε. Επειδή ο λαός ποτέ εν ξεχνά έτσι αθρώπους. Τζαι μιας τζαι ανάφερα τον λαό, ξέρετε ότι είμαστεν το μόνο που εν άλλαξεν που την ημέρα που έφιε έννε?? Ως τζαι οι τουαλέττες του Η.Π. ανακαινηστήκαν τα γέριμα! ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ λοιπόν να του θυμίσουμε που ήταν, και ελπίζουμε να μας  το ανταποδώσει με τον καλλύττερο τρόπο.!

Ατε κοπέλια τζαι ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

P.S. Ε χατζιλιασή εν τατσωμένα τα γυαλιά σου.