Wednesday 31 October 2012

Σεξ-ώριστος!... ''Σήμερα έιναι η μέρα που θα σκοράρουμε Σαν Χουάν ντε λα δορ!''

ΟΜΟΝΟΙΑ κοπέλια

Πριν αρχίσω εννά ήθελα να καλοσωρίσω στην παρέα του UK το τελευταίο μεταγραφικό απόχτημα εν ονόματι Guandanamo. Άτε τζαι τωρά που εγινίκαμεν τέσσερις, μαζί με τον Originale V τζαι τον Ξενικαμένο, σκεφτούμαστε να κατεβούμε στο πρωτάθλημα φούτσαλ. Το πρόβλημα εν ότι λιφκούμαστεν ένα για πορτάρι οπόταν όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με το κλιμάκιο. ΌΙ ΕΝΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ!
Πάντως ρε κοπέλια αν ο Φώσκολος ήταν στα σύγκαλα του εν τζαι εγλιτώναμε το σίριαλ α! Μα να κάμουμε σχεδόν τρία παιχνίδια να βάλουμε τέρμα?? Σκεφτείτε δηλαδή τες κοτζιάκαρες της γειτονιάς ττάππον την τηλεόραση τζαι να ακούεις που πίσω,''Σήμερα έιναι η μέρα που θα σκοράρουμε Σαν Χουάν ντε λα δορ!''. Πάντως μετά που τούτο άρκεψα να σκέφτουμε αν το να πάει ο άθρωπος στο φεγγάρι ήταν τελικά τόοοσο δύσκολο όσον νομίζουμε. Ρε φέρτε τον Άρμστρονγκ να δει ένα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δείτε ότι εννα ξιχάσει όσες επιστήμες έμαθεν!

Καιιιιι πάμε Φάσο μου!

Παίχτες σαν τον Λεάντρο κοπέλια εμένα προσωπικά κάμνουν με ακόμα πιο ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑτη. Επερίμενα να φυλήσει το τριφύλλι, να φκει πας τα δίχτυα της κερκίδας, να πάει να αγκαλιάσει τον προπονητή, αλλά να κλάψει ΠΟΤΤΕ! Συνέχισε έτσι ρε ΨΥΧΑΡΑ τζαι να είσαι σίουρος ότι ο ΛΑΟΣ εν θα σε ξεχάσει. Μία παράκληση όμως... Γίνετε που εννά το κάτσεις των λαστιχάριων να τους καυλιάσεις έτσι λίο ρομαντικά?? Μεν έσιεις έννοια τζαι εξανακάμαμεν τους το. Κωστάκης Καίαφας αν έσιεις ακουστά. Για να φανταστείς μέχρι σήμερα οι αποερλίστες θωρούν καβλί τζαι αρκέφκουν να πετάσουν πότσες! Νομίζουν ακόμα ότι εν ο Καιάφας!! Τραυματική εμπειρία λαλώ σου. Τι σου εύτεξεν ρε γάρε η κοτζιάκαρη που της έκοψες τον δρόμο?!! Εννά μεν σε καυλιάσει?? Αχάπαρε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του σιέρλοκ-σεξώριστου-χολμς, ο κολάνης ακόμα εν εχώνεψε την κότσινη. Επίσης, σύμφωνα με νεότερα, απολύσαν τον τζαι που τη δουλεία αφού εθεάθηκε να στήνει τες πατάτες του μάστρου του την μία πάνω που την άλλη τζαι πέρνωντας φόρα... (ΟΙ ΟΙ έννεν τζίνο που νομίζετε), να τους κάμνει τάκλιν για να δει τι επίε λάθος στη φάση της δεύτερης κίτρινης. ''Έτο αφού εν έτσι που έππεσα, ήνταλως τζαι εν ήβρα την μάππα??'', ακούστηκε να λέει στον εαυτό του. Αναμένονται εξελίξεις πάντως για το αν το παραλίμνι θα τον πέψει της μάνας του. Μία πληροφορία που ΠΟΛΛΑ μέσα πάντως θέλει τον ίδιο να κατεβαίνει δόκιμος μοναχός (έλα πιτσιλλίδη τζαι ήβρα σου διάδοχο!!), αφού άρχισε τις διαδικάσίες για εμφύτεψη μαλλιού για να πιάει κότσο. Πάντως αν κατεβεί στο Άγιον Όρος θωρώ τους να αρκέφκουν εξαγωγή πατάτας με στάμπα ''made in saint mountain'' τζαι τον πάτερ κολάνιο με καπέλο τζαι πέλι πρώτο πλάνο πας τη συσκευασία!!! 

Α τωρά που είπα για πατάτες... Ρε κοπέλια μα τζίνη η βλακοπατατόφατσα ο πιττάτζης που εν χασιμιός?? Οξά εν επίε γήπεδο επιδή εν τον κόφτει αν δεν κόψει βαθμούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ??. ''Ήντα λαλεί σου τούτοι εν στο -10, κόψω τους εν τους κόψω βαθμούς, πρωτάθλημα εν θα πιάσειν''. Άκου να κάμουμε μια συμφωνία καλό. Αν σου βάλω το μηδενικό κάτω που τον άσσο, πισκαλιάς τα του κώλου σου? Οξά εν σε εμπνέει? Θέλεις το πιό ρεαλιστικό να σου βάλω αλλό ένα μηδενικό που την άλλη πάνταν του άσσου? Ότι θέλει ο παυλίτος μου!! Tζαι αφού κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα ρε πατατάρι, ρούφα δύο για να μάθεις!! Πάντως το μαράκι (ναι ναι η πατατίτσα σου) έκαμνε μου παράπονα προψές, ότι εν την ικανοπιάς. Αναγκάστηκα τζεγώ να την ικανοποιήσω θκυο φορές.

Eίδα που λαλείτε τη φωτογραφία με το φιλί του γυαλλακοσφύρι στον επιτάφιο. Έσιετε το λόγο μου ρε κοπέλια, σε ότι ιερό τζαι ότι μη ιερό έχω, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι στην οικογένεια μου, ενεκάτσιασα τόσο πολλά που ανατρίσιασα. Να σκεφτείτε οτι ούτε καν εμπόρεσα να την ξαναδώ για να σας την κάμω copy paste! Πάντως εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου είδα @ρχίδι να φιλά στρουφφάκι. Σκεφτείτε δηλαδή στο κρεβάτι ήντα που γίνετε άμαν λάιβ παίζει έτσι σκηνικό. Ο πανίκκος σε ρόλο ''@ρχιδοδρακουμέλ'' τζαι ο σταθάκης σε ρόλο ''στρουμφήτας''! ΑΧΑΧΑΧΑ!! Ε ρε γλέντιαααα! Ρε μα τελικά τον ζουέλα εφέραν τον για να παίζει μάππα, οξά για τίποτε άλλο?? Μα δε ρε να πάει ο νους τους στο πονηρό μάνι μάνι!!

Παρακαλούνται οι παίχτες του απόλλωνα να περάσουν να μας πάρουν την πίππα της ειρήνης τζαι μετά εννά σκεφτούμεν αν θα τους δώκουμε τα σώβρακα τους πίσω. Αφού μετά τες σέβεν απ, τες σουμάδες τζαι τα αεριούχα ποτά εν εκαταφέραν να χωνέψουν το γαμήσι που εφάν προχτές, που αλλού να αποταθούν??? Στην ΚΟΚ! Ε ελάτε να μας πιάτε τον COCK μας καλό αφού σας αρέσκει (έτσι λαλούν οι μπίλλιες τον πόυ*σο). Άπλωσε λίο το σιερούι του ο πουτσοκούμνης τζικάτω στη λεμεσό, τζαι ενομίσαν ότι πιάνει τους ούλλους το κολάνι. (οι οι εννεν για τζίνον της ένωσης που λαλώ). Αλλό λίο εννά πεταχτεί τζαι ο άρης να μας πει ότι λόγο διαιτισίας έχασε το περσινό πρωτάθλημα!! Αλλά ήντα που λαλούν?? Α νε..! Δώστου χωρκάτη σχιοινί, να μπει έσσω με τες ποήνες. (Όποιαδήποτε παρομοίωση εντομεταξύ με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική... μεν φανταστείτε τζαι πολλά όμοως).

Την συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητά η διοίκηση των απέναντι για να αθωώσουν τον χατζισκατή!! ΑΧΑΧΑΧΑ Που μπορεί να φτάσει η κατάντια τους! Τον τζερό που άνιε το στόμα του ο βόθρος τζαι ότι αθιμάτουν έσιρνε το, ήταν καλά. ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ!! Μάνα μου ρε εν τζαι αδικώ τους όμως τους γέριμους... (τώρα να πάω να φέρω τα κλίνεξ τζαι εσυγκινήθηκα τωρά). Τόσα χρόνια που λαλείτε εμάθαν να μεν έχουν άλλον μες τα πόθκια τους, τωρά όποιος αθυμηθεί βρέθετε μες το παρασκήνιο, εννά μεν έχουν πρόβλημα??!! Προς διοίκηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ!! Ακούστε κύριοι δικηγόροι του αποερλ.. Το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κινηθεί νομικά εναντίων του (αρχιδι)αιτητή της κοπριας, είναι πρόβλημα δικό της (πράγμα που αν με ρωτάτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πράξει)!! Προς το παρόν αν μάθετε του γυαλλακοσφύρι να κλίει το στόμα του, τζαι προ πάντων ότι τα μικρόφωνα έννεν βίλ*οι για να τα βάλλει βούκκον, τότε μπορεί να έβρετε τον ίσιο δρόμο. Να χαρείτε όμως μεν βάλετε τον ζουέλα να σας πάρει που τζαμέ τζε τζι, γιατί θωρώ σας να πιάνετε ακάμωτα!! 

Υ.Γ.1. ΕΡΩΤΗΣΗ: Eσεκφτήκετε στα ματς παραλίμνι-εθνικός ο νικητής να έπρεπε να φκένει ανάλογα με το πόσην ώρα ήταν χαμέ οι παίχτες της κάθε ομάδας?? Εγώ πάντως ε θέλω να σκεφτώ!

Υ.Γ.2. Μπορεί να μεν πιένω τους αμερικάνους για πολλούς τζαι διάφορους πορσωπικούς λόγους, όμως θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης προς τους κατοίκους της Νέας Υόρκης για τες τραγικές τζαι δύσκολες στιγμές που παιρνούν.