Tuesday 30 October 2012

Originale V

Καλησπέρα αδέρφια, στρατιώτες της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Παίζουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ σε αυτό το νησί. Μπορεί να ακούγετε κλισέ αυτή η έκφραση αλλά δεν παύει να είναι πέρα για πέρα αληθινή. Όταν κατεβάζεις 8 χιλιάδες τρελούς στο – 10, όταν φωνάζεις ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ πρωτάθλημα στο -10 και το πιστεύεις, όταν άλλοι στην πιο χρυσή τους χρονιά μένουν καναπέ στο πρωτάθλημα ενώ εμείς πάλι εκεί, όταν στο -7 ξενυχτώ έξω από την green boutique και σε 15 λεπτά τα εξαντλώ τα εισιτήρια που έχω στην διάθεση μου(αν υπήρχε τρόπος θα τα εξαντλούσαμε στο ένα λεπτό). Όταν μέσα σε 10 λεπτά κινητοποίησης, κατεβάζεις 70 άρρωστους στο ελευθέρια για να υποδεχτείς τους καλαθοσφαιριστές σου όχι γιατί πήρες το champions league όχι γιατί πήρες πρωτάθλημα αλλά έτσι για να ευχαριστήσεις την μάνα ΟΜΟΝΟΙΑ και επειδή είσαι παθολογικά άρρωστος με αυτή την ιδέα.

Τα παραδείγματα πολλά τα γεγονότα εκεί και άστε τους άλλους να το παίζουν άρρωστοι από παιδάκια του μπαμπά όταν μπαίνουν ομίλους. Να γυρίσει ΜΙΣΗ φορά ο τροχός να μπούμε ομίλους και σας το ορκίζομαι θα αλλάξετε χώρα.

Λεάντρο Αλμέιδα Μαρκολίνη ένα τεράστιο RESPECT σε αυτό τον παίχτη που πραγματικά ήταν από τις ελάχιστες φορές που συγκινηθήκαμε για κάτι που έκανε παίχτης και για να βρούμε κάτι έτσι πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω. Τι έγινε λοιπόν? Ο χρόνος κυλάει απειλητικά ένα ζωγραφισμένο γιατί στα πρόσωπα του κόσμου και των παιχτών γιατί το 3ο σερί παιχνίδι που δεν θα σκοράραμε ήταν κοντά. Ένα ακόμα παιχνίδι αφόρητης πίεσης για να μπει η μπάλα στο πλεχτό. Μέχρι που παγώνουν όλα μελέ στην περιοχή έτοιμοι να κουτουλήσουμε τα τσιμέντα και ΓΚΟΟΟΟΟΛ επιτέλους σπάει η γκίνια σκόρερ ο λεάντρο ο όποιος με μπόλικο πάθος κατευθύνετε στην βόρια και το πανηγυρίζει με όλη του τη ψυχή. Μετά κατευθύνεται στο ημικύκλιο και ξεσπά σε λυγμούς. ΈΤΣΙ σε θέλουμε ρε μάγκα να πονείς για αυτή την ιδέα και να ματώνεις την φανέλα και να είσαι σίγουρος αν παρασύρεις και τους άλλους θα πανηγυρίζουμε τον Μάη όλοι μαζί το πρωτάθλημα.

Σαν στήλη η θέση μας είναι πάγια πιστεύουμε σε αυτό τον τίτλο και μέσα από τα γραφόμενα μας κάθε εβδομάδα θα το τονίζουμε όσο μπορούμε για να το πιστέψει όλο και πιο πολλής κόσμος. Για να γίνουν η 8 χιλιάδες 12 χιλιάδες στο επόμενο εντός. Για να γίνουν 14 χιλιάδες στο μεθεπόμενο και sold out σε ένα μήνα. Όπως γράψαμε και την προηγούμενη βδομάδα και είδαμε πως τελικά τρελοί είμαστε χιλιάδες έτσι και τώρα ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

Τέλος θέλω να αναφερθώ σε όσους θα κάνουν το μικρό ταξιδάκι στη λάρνακα και στο Αμμόχωστος. ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ βοηθάμε τους παίχτες , τους δίνουμε ψυχολογία και κάνουμε ακόμα ένα γήπεδο έδρα μας. Κάνουμε πάρτι και κάνουμε περήφανα τα αδέρφια που δεν θα είναι κοντά μας και θα μας χαζεύουν από την tv.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ORIGINALE ‘’V’’