Friday 2 November 2012

Guantanamo

Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω με τούτα που θκιεβάζω που το omonoianews, το kifines.com, το trifylli.net και γενικά όλες τις ΟΜΟΝΟΙΑτικες σελίδες που ασχολούνται νυχθημερόν με την αγαπούλλα μας!!!Δηλαδή αναθεμάν με τον αμαρτωλό! Νομίζω είμαι χειρούργος τζιαι θωρώ γύρω μου να σφάζουν κόσμο! Κοντέφκω να πελλάνω με τούτα που γίνουνται! Τούτη η κ.ο.πΡΙΑ αποθρασύνθηκε εντελώς! Την μια με τον Ρονκάτο,την άλλη με την Αλεξία(Κυπριανίδη κούκου) , τζιαι ήρταν να βάλουν το γλυκό το κκεραζούδιν με τον Φερναντές! Ρε πάτε καλά; Πόσο παλαβό θεωρείται τον κόσμο μας? Πόσο χάπατα νομίζετε ότι είμαστε;

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ψυχραιμία που τον διακατέχει, τζιαι που κρύφκει τα δολοφονικά ένστικτα που του γεννιούνται άμα βλέπει τους αξιωματούχους της κοπΡΙΑΣ να κυκλοφορούν ελεύθεροι και αρτιμελείς στους δρόμους! Θα γίνουμε εμείς η πέτρα που θα σας σκίσει το κεφάλι κύριοι αν δεν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της με τον σεβασμό που τους αρμόζουν! Μη σας κάνουμε την Αχαιών και την Φιλοπάππου ,κορεάτικη βουλή,λαμόγια!!!

Λοιπόν παίδες,έχουμε και λέμε! Το Σάββατο πάμεντε σκάλαν για το παιχνίδι με την ορθοδοξία τζιαι την Κυριακή έχουμε το παιχίνδι των πορθητών της Λεμεσού! ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως στο στάδιο ''Ελευθερία'' να υποστηρίξουμε την ομάδα που χτίζεται με κόπο και μόχθο από τον Χριστόφορο και όλο το τιμ της καλαθόσφαιρας! Έχουν κάνει,όχι απλά βήματα,αλλά άλματα μπροστά στο τμήμα αυτό! Να σας θυμήσω απλώς το πανό που σήκωσε η ΘΥΡΑ 9...''ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ''! Στο χέρι μας είναι μάγκες μου να τους ανεβάσουμε στην κορυφή!

Κλείνοντας, θα ασχολειθώ και λίγο με τα αυκούθκια τα δίκροκα! Ναι,ναι! Τα σκατούλλικα της σβάστικας και του κέλτικου σταυρού που ανεμίζουν περήφανα τις ελληνικές σημαίες! Καλά μιλάμε μαγκούθκια μου δεν παλεύεστε! Βλέπω τις μαλακίες που κάνετε και ειλικρινά μου ανεβάζετε την διάθεση! Ε ρε γλέντια! Και κάτι για τους ελλαδίτες αδελφούς σας...Χρυσαυγίτη,Χρυσαυγίτη η μαμά σου βλέπει τούρκικα στο σπίτι! Ιμάμ μπαϊλντί και Σις Κεπάπ!

ΥΓ: ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΦΟΥΘΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΣΤΟ BIG BEN ΜΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ''9''!

ΥΓ2: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ -10 ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΙ ΑΚΙΝΗΤΑ!


ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!!!

GUANTANAMO