Monday 29 October 2012

Guantanamo


Γεια σας σύντροφοι μου.

Αυτοκαλωσορίζουμαι στο προσκήνιο! Αλλόθρησκοι κου-κου!!!!
Με Hoolifan,Λόρδο, τζιαι Devil δεν θα ασχολειθώ. Τα παιθκιά απλά δεν...!Ναι,ναι κύριοι! Η αυθάδεια του πρωτάρη τζι' αν σας αρέσκει! Μουάχαχαχαχαχα!!!Τζιαι μιας τζιαι είμαι δαπάνω στις αγγλίες, catch my numbers!!!

Επιτέλους η καριόλα ήβρεν το δίχτυ! Που να μείνει μαύρη για μάππα! Χα,χα να μας κάμει γρισκιανούς ώσπου να ρέξει την γραμμή την πουτάνα! Ευστάθιε hi!!!

Ο Λεαντρής σου είδεν την Μέγας Αλέξαντρος τζιαι έκοψεν τον Γόρδιο Δεσμό! Ππίσσι νιάου ωραίοι έλληνες!!! Ένα μεγάλο R-E-S-P-E-C-T στον Λεάντρο, όχι για το γκόλ αλλά για το δάκρυ. Προσωπικά έχω να δω το δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια παίχτη της αγαπούλλας πάρα πολύ καιρό! Απλά R-E-S-P-E-C-T!!!

Ένα άλλο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους καλαθοσφαιριστές μας που κατέβασαν τα μποξεράκια των wannabe πρωταθλητών,με τις καρδιούλλες! Φοϊτσιάρικη ΘΥΡΑ 9 που μόνο σε λίγη ώρα μαζεύτηκαν 50 και άτομα για να υποδεχθούν τους πορθητές της Λεμεσού!Ελπίζω ο κόσμος να κάμει αισθητή παρουσία στον επόμενο αγώνα στο Ελευθερία!

Πάμε πάρακατω τωρά! Ο τσαγγάρης χμμμ....Στο χωρκό μου λαλούν τον σκαρπάρη! Από πότε προσλαμβάνει η κοπριά στραβούς διαιτητές; Ο συγκεκριμένος απλά....στραβάρα μες τα μάθκια του!

Ρε μπας και ασφάλησαν και τους πέχτες στην μινέρβα; Α ρε Σοφοκλεόυς αταχτούλλη που αλλάσεις τζιαι φανέλλες! Κουτό,χαζό και ατημέλητο αγόρι!Καταντήσατε από κατατρεγμένοι,παιδιά του σάπιου συστήματος που "πολεμούσατε" με μένος! Τελικά το κύπελλο με την πέγεια επιάτε το;

Μπορεί να είμαι μακριά της εδώ στο fUCKING UK με θερμοκρασίες που κόφκουν κώλους αλλά τούτη η φλόγα δεν σβήνει ούτε με πυροσβεστήρα! Μίλια μακριά της αλλά η πίστη για πρωτάθλημα παραμένει άσβεστη! Ρίγος και ανατριχίλα με έπιασε όταν άκουσα πίσω από την άψυχη οθόνη,την ιαχή κι από τις 3 κερκίδες, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!Το πιστεύουμε! Το δικαιούμαστε! Θα το πάρουμε!!!


ΥΓ: Λόρδε,Devil,Hooli....Πνάστε! Θα γίνω ο χειρότερός σας εφιάλτης!!ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!


ΥΓ2: Αλλόθρησκοι με την πρεμιέρα μου τζαστ τέικ φόραν τζιαι κλωτσάτε την σίκλα μες το δεξί παράθυρο του χάρου!!!


I'll be back....!!! MOUAXAAXAXA

Guantanamo