Monday 5 November 2012

Guantanamo

Πηγή που στέρεψε...αλλά...

Ο κόσμος της μεγαλύτερης σε κόσμο και ιστορία ομάδας της βραχονησίδας μας , είναι πηγή που στέρεψε! Δεν έχει να δώσει άλλη δύναμη,ψυχή και ώθηση! Είναι λυπηρό και ανήκουστο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ακούγεται αυτό, αλλά πάντα ήμασταν ρεαλιστές! Μάθαμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να τα λύνουμε μόνοι μας, κι όχι με την βοήθεια τρίτων!!!
Δεν θα επικεντρωθώ στα στερεότυπα των συνθημάτων,του τύπου, "παίχτες μπουρδέλλα.." , κλπ. Απλά θα ρωτήσω διοικούντες,παίχτες και όποιον είναι υπεύθυνο για αυτή την κατάντια...Γιατί; Γιατί ρε μάγκες μου; Έχετε κρυφούς πόθους; Έχετε διαταραγμένη ψυχολογική ηρεμία; Καβλώνετε να βλέπετε τον κόσμο να φεύγει δακρυσμένος απ'το κάθε γήπεδο,εντός η εκτός, που σας ακολουθεί πάντοτε; Απλά απαντήστε μου σε μια από αυτές τις ερωτήσεις! Κάμετε pick-up μια ερώτηση τζιαι δώστε της πέννας ν'άψει!

Έν τζιαι η συνέλευση τον Δεκέβρη...Αφήνω σας τζιαι λίο χρόνο περαιτέρω να το σκεφτείτε!!!

Κύριοι,ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνά δύσκολα! Εκαταφέρετε να τον κάμετε ζόμπι! Να μεν τρώει,να μεν τζιμάτε! Απλά να υπάρχει τζιαι όι να ζει!

Αλλά εμείς που σφίγγαμε τα δόντια σε κάθε αδικία,σε κάθε χλευασμό από αλλόθρησκους είχαμε μια ιδέα στο μυαλό και την καρδιά μας! Ότι καμιά δεν συγκρίνεται με την ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ότι ότι...Μόνο ένας ποιητής θα μπορούσε να περιγράψει την ιδέα της,ότι μόνο ένας ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει τον πλούτο του ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ,ότι μόνο ένας γλύπτης θα μπορούσε να σμηλέψει την ομορφιά της,ότι μόνο ένας φιλόσοφος θα μπορούσε να λύσει τους συνειρμούς της! Αύτη ειναι για μας τους τρελλούς,τους τραμπούκους, τους "τούρκους" , και όσα ακόμα επίθετα μας έχουν προσάψει κατα καιρούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Ο ΛΑΟΣ μας δεν επαναπάυεται!!! Άγρυπνος φρουρός όπως ήταν πάντα! ΉΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ, μέχρι να κλείσει τα μάτια!

Πέστε με τρελλό,ζαλισμένο,χασικλή,αλκοολικό και ότι άλλο θέλετε! Εγώ ακόμα το πιστεύω! Ναι, ακόμα το πιστεύω! Όσο υπάρχουν ελπίδες, δεν παύω να ελπίζω! Κι αυτό δεν το βλέπω στα μάτια του κόσμου μας! Το βλέπω στις πράξεις των απέναντι! Βρισκόμαστε στο -12 και τους δίνουν κάλπικα πέναλτι και τοιάυτα! Ξευτίλες!

Μάγκες μου δώστε πίεση,φορτωθείτε με υπομονή,επιμονή τζιαι κάμποσα κιλά νεύρα για τις μετέπειτα αγωνιστικές!

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 9! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Guantanamo