Monday 19 November 2012

Guantanamo

Είπα την προηγούμενη εβδομάδα να μην ασχολειθώ με τίποτε γι'αυτό και δεν έγραψα κάτι. Βουλιάζουμε φίλε πάρ'το χαμπάρι..Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό, απ'τους στίχους αυτού του τραγουδιού. Γιατί έπαψες ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζεις!
Δεν νομίζω να μου αρκεί μια σελίδα στην WORD για να τοποθετήσω τα μαύρα μου συναισθήματα που γεννήθηκαν από χθες το βράδυ μόλις τελείωσε το παιχνίδι στο Τσίρειο.Φταίχτες,παίχτες,παράγοντες,διοικούντες...
Δεν ξέρω ποιος στον πούτσο φταίει! Τζιαι δεν με απασχολεί! Κάμετε την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως ήταν,που δυστυχώς η νέα γενιά δεν την έζησε! Νομίζατε ότι με ένα ψωροπρωτάθλημα,2 κωλοκύπελλα και 1 πουτανοασπίδα θα ξοφλούσατε; Ο ΛΑΟΣ δεν είναι γεννημένος ηττημένος! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι γεννημένος νικητής!
Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε! Το ξέρετε αυτό και αυτό εκμεταλλεύεστε! Δεν είμαστε κορόιδα κύριοι! Δεν μπορείτε να μας εμπαίζετε με τούτο τον τρόπο! Η γιαγιά μου ελάλεν μια ωραία φρασούα....ΌΤΙ ΠΑΘΕΙΣ ΕΝΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΣΟΥ! Τζι όποιος εκατάλαβεν εκατάλαβεν!
Για τα της ομάδας μέχρι εδώ! Θα ασχοληθώ τώρα με κάτι διαφορετικό! Με την πρόσφατη επίθεση των Ισραηλινών στην Λωρίδα Της Γάζας! Με αυτή την άνανδρη επίθεση σε παιδιά,γυναίκες και γενικά αμάχους! Φονιάδες των λαών,αμερικανάκια της Ανατολής, οι λαοί θα σας απαντήσουν την κατάλληλη ώρα!
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο παιδιών που αιμορραγούν! Ετοιμοθάνατα βασανισμένα κορμάκια άμαχων 5χρονων! Αν δεν σας συγκινούν ακρωτηριασμένα σώματα ενηλίκων,τουλάχιστον δώστε λίγη συμπόνια για τα παιδιά!


ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΖΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!


Το τραγούδι της εβδομάδας(Σόρρυ Λόρδε μου που σου πιάνω την πατέντα αλλά πρέπει) :





YΓ : Α, κι εσύ Κύπριε, όσο το παιδάκι θα αγωνίζεται να ζήσει,πρόσεξε μην λερώσει το χαλί σου με τα λάδια της πίτσας!


"Αφιερωμένη μια παιδική φωτογραφία κάθε πορτοκαλί ρουφιάνου"