Tuesday 20 November 2012

Originale V


Καλησπέρα(???) αδέρφια,

Ο διασυρμός της ομάδας μας δεν έχει τελειωμό, η κατηφόρα που έχει πάρει η Βασίλισσα της Κύπρου συνεχίζεται και πραγματικά κανένας δεν ξέρει που θα φτάσει… ‘Έχουν γραφτεί πολλά έχουν λεχθεί ακόμα πιο πολλά από παράγοντες, παίχτες και προπονητές.
Δεν έχω την όρεξη ούτε και την διάθεση να αρχίσω να σκαλίζω περσινά και προπέρσινα λάθη που έγιναν γιατί κατά την άποψη του αρθρογράφου εκείνο που λερώνει την βασίλισσα είναι κάτι πολύ πιο βαθύ και δεν είναι επιφανειακό όπως εύστοχα κάποιοι προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο. Δεν θέλω ούτε να επεκταθώ περισσότερο ούτε να αρχίζω να κλαίω την μοίρα μου, όποιος ασχολείται με την ΟΜΟΝΟΙΑ κατάλαβε. Απλά θέλω να αναφέρω κάτι, μέσα από πολλές στήλες και πολλά site ακόμα και πριν το παιχνίδι με τον απόλλωνα προσπαθούσαμε να τονώσουμε το ηθικό του ΟΜΟΝΟΙΑτη και να δείξουμε έστω και τώρα εμπιστοσύνη. Κάποιοι όπως φαίνεται ίσως το έλαβαν σαν αδυναμία. Εσάς τους κάποιους λοιπόν αν μας προτιμάτε και μας διαβάζετε πάρτε ένα νέο μήνυμα η πίστωση όχι απλά έχει τελειώσει αλλά έχει αντικατασταθεί από πολύ περίεργα συναισθήματα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούμε η καλύτερα δεν θέλουμε να σας τα πούμε εξάλλου μας έχετε δείξει με τις πράξεις σας πως δεν σας ενδιαφέρει αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα τα γνωρίσετε σύντομα. Απλά θα σας πω ένα άσχετο παράδειγμα οι ναρκομανείς αν δεν πιάσουν τη δόση τους είναι ικανοί να φτάσουν σε ακραία επίπεδα για να εξασφαλίσουν την δόση τους. Για εμάς ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά ναρκωτικό είναι κάτι περισσότερο και είναι καιρός πλέον να δείτε τους ‘’αλήτες’’ που χρόνια καρφώνετε πισώπλατα μπροστά σας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ. Πλέον εδώ που φτάσαμε ούτε οι οικογένειες μας θα μας τραβήξουν πίσω ούτε τα παιδία μας. Αυτό βάρτε το καλά στο μυαλό σας και κάντε αυτό που έπρεπε να κάνετε από καιρό(ξέρετε εσείς).

Σαν στήλη όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο άρθρο για τα καθαρά αγωνίστiκα έχουμε κάποια εισήγηση. Ανακοινώνετε ΑΜΕΣΑ ότι οι στόχοι μας δεν είναι πρωταγωνιστικοί φέτος (όπως είναι εξάλλου) διώξετε την ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ με παχουλά συμβόλαια όπως αντρε αλβες, σκαρμοτσινο, τους τροχονόμους (ου συγνώμη τερματοφύλακες) και άλλους 3-4 παίχτες ΑΝΕΒΑΣΤΕ μικρούς που θα παίρνουν το ένα δέκατο των αστέρων που θα φύγουν και θα τα δίνουν ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. Σας το υπόσχομαι από τα τώρα μιας και το μόνο που ενδιαφέρει κάποιους είναι το οικονομικό τα γήπεδα θα είναι γεμάτα!! Επίσης ταυτόχρονα δουλέψετε για την επόμενη χρονιά για να κάνετε την ομονοια ΞΑΝΑ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τελειώνοντας νομίζω ήμουν πολύ ξεκάθαρος και συγκεκριμένος και νομίζω τα μηνύματα θα σταλούν επιτυχώς και οι παραλήπτες θα λάβουν το καμπανάκι γιατί ‘’μάγκες’’ μου παίξατε πολλά με τον λαό. Είναι καιρός ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ να κάτσει στον πάγκο του. Τα λέμε σύντομα και να είστε σίγουροι.

ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΤΡIΦΥΛΛΙ ΘΑ ΑΝΘIΣΕΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΘIΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ – ΑΣΟΛ 1948