Tuesday 6 November 2012

Originale V

Καλώς σας βρίσκω και πάλι αδέρφια,

Δυστυχώς εκεί που αρχίζαμε να το εμπεδώνουμε όλοι για αυτή την μεγάλη αντεπίθεση και ανατροπή στο πρωτάθλημα ήρθε αυτή η νέα απώλεια σαν ταφόπλακα για να τελειώσει πρόωρα όποια όνειρα υπήρχαν για τον τίτλο. Εμείς σαν στήλη προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σπρώξουμε τον κόσμο να το πιστέψει γιατί θεωρούσαμε ότι είχαμε τις δυνάμεις αλλά λογαριάζαμε χωρίς τους παίχτες μας. Ο μεγάλος πράσινος λαός ήταν εκεί γιατί έμαθε να παλεύει στα δύσκολα και να βγαίνει νικητής δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν παίζει μπάλα.
Η απογοήτευση είναι άκρως δικαιολογημένη γιατί τις τελευταίες προηγούμενες εμφανίσεις η ομάδα ήταν καλή με αποκορύφωμα το παιχνίδι με το αποεΡλ και έτσι ελπίζαμε πως την αστοχία και την ατυχία θα την ξεπεράσουμε αλλά και το κατεστημένο θα πολεμήσουμε. Αλλά μας πρόδωσαν οι ίδιοι μας οι παίχτες έτσι νιώθω μετά από 4 μέρες. Μας πρόδωσαν γιατί τέτοια χάλια πρώτη φορά έχω δει. Μα να με παίζει στο μισό γήπεδο η δόξα με 10 παίχτες ?? ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ γιατί έδειξαν αυτοί οι παίχτες πως έχουν την ποιότητα. Αυτές οι εμφανίσεις δεν αρμόζουν στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του κυπριακού ποδοσφαίρου και απαιτούμε να μας πουν τι παίζει γιατί σίγουρα κάτι συμβαίνει. Δεν γίνεται την μια να πετάς στο γήπεδο και την άλλη να σέρνεσαι. Το τι πρέπει να γίνει κατά την άποψη μας και ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι μας πλέον φέτος θα τα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο πολύ σύντομα.

Χαιρετίζουμε την μεγάλη αλλαγή πλεύσης της διοίκησης γιατί δεκάδες αδέρφια μετά από μήνες και χρόνια κατάφεραν να γίνουν μέλη του πιο μεγάλου αθλητικού σωματίου του τόπου. Καλούς αγώνες αδέρφια και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Με το άνοιγμα της διοίκησης προς τον κόσμο όλο και περισσότεροι πλέον θα κάνουν τις αιτήσεις τους για μέλη.

Μέσα στην πικρίες που μας ποτίζει η ποδοσφαιρική ομάδα μια άλλη με τον μικρότερο προϋπολογισμό από τις άλλες τρελαίνει κόσμο μιλάμε βέβαια για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει 2 στα 2. Μετά το futsal λοιπόν το basket κάνει βήματα μπροστά και εμείς τους συγχαίρουμε και θα τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Επίσης κάτι άλλο που ξεχώρισε από τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή δεν ήταν άλλο από το παγκόσμιο φαινόμενο όπως αποκάλεσαν πολλοί και που δίκαια κατέχει το νούμερο 12 στην φανέλα που δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ. Πραγματικά τρελός, μαζοχιστής, πορεμένος ή απλά τρελά ερωτευμένος ? Διαλέξετε και πάρτε. Εγώ θα προτιμήσω το τελευταίο ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με αυτή την ιδέα. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο λαός. Tα παραδείγματα πολλά και σας αναφέραμε μερικά σε προηγούμενο άρθρο αλλά σίγουρα μετά το τελευταίο περιστατικό στο basket νομίζω πρέπει να έχει πιστεί και ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο πως εμείς σαν λαός είμαστε το κάτι διαφορετικό. Πέστε μου ΠΟΙΟΙ θα ήταν εκεί μετά από τέτοια αποτυχία την προηγούμενη μέρα? ΣΕΒΑΣΜΟ στους 600-700 που πήγαν και έστησαν το δικό τους πάρτι και βοήθησαν σημαντικά στο να επικρατήσουμε της αελ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Τέλος καλούμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ την Κυριακή παρά τις πικρίες του να γεμίσει το ΓΣΠ και να δείξει τη σημαίνει αγάπη και λατρεία. ΟΧΙ για τους 11, για το τριφύλλι στο στήθος που είναι το οξυγόνο μας και όλη μας η ζωή. Είμαστε κάτι διαφορετικό ας το αποδείξουμε ακόμα μια φορά.

ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ – ΖΗΤΩ ΤΟ 1948

ΟRIGINALE V