Tuesday 13 November 2012

Originale V

Καλησπέρα αδέρφια,

Σε αυτό το άρθρο επιβάλετε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα άλλα τμήματα της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το κέρδισαν με το σπαθί τους αλλά κυρίως με την ψυχή τους.  Επίσης  θα ασχοληθούμε φυσικά και με τον τεράστιο πράσινο λαό που δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα τρέλας  αλλά και αφοσίωσης, και δείχνει ποιοι κρατούν, κρατούσαν και θα κρατούν αιώνια τα σκήπτρα του οπαδισμού  σε όλο το νησί.
Τελικά θα δουν πολλά ακόμα τα μάτια μας με την φετινή καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλές οι εμφανίσεις με αελ και απολλωνα αλλά το να κερδίζεις και την εθα την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στο basket και με δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από εσένα το κάνει ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα . Πραγματικά ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για αυτά που νιώσαμε το Σάββατο το βράδυ. Παίχτες με πάθος τσαμπουκά και κυρίως με ψυχή έβαλαν γυαλιά στους αστέρες της εθα και έδειξαν πως όταν τα δίνεις όλα στο γήπεδο δικαιώνεσαι.

Ένα τεράστιο respect όμως και στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που πήρε σπουδαίο  διπλό ‘’εκτός έδρας ’’  με τον παφιακό. Τα εισαγωγικά μπήκαν στο εκτός έδρας γιατί κάθε άλλο από εκτός ήταν το παιχνίδι καθώς το κλιμάκιο της ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ έδωσε το παρόν του και βοήθησε αφάνταστα τους πετοσφαιριστές στο να υπερβάλουν εαυτό και να πανηγυρίσουμε αυτή την νίκη.  

Επανερχόμαστε όμως στο basket γιατί την Παρασκευή παίζουμε με τα σιχαμερά σκουλήκια της κκένετυ. Είναι η ώρα που πολλοί περιμέναμε είναι η ώρα να ευχαριστήσουμε με πράξεις την basketικη ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η ώρα να κάνουμε ακόμα μια φορά το ελευθέρια ΚΑΜΙΝΗ.  Την Παρασκευή παίρνουμε άδειες από τις δουλείες  αμελούμε οικογένειες  και για ακόμη μια φορά πάμε να δείξουμε ποια είναι η ΘΥΡΑ 9 και ποια η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του αθλητισμού στην Κύπρο. Με πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς εκείνοι με ΚΑΡΔΙΑ ΕΜΕΙΣ. Είμαστε σίγουροι πως θα φτύσουν αίμα οι καλαθοσφαιριστές μας και εμείς θα είμαστε εκεί πιο τρελαμένοι από ποτέ.

Ιεροσυλία να συγκρινόμαστε με οποιοδήποτε ‘’οπαδίκο σύνολο’’ στην Κύπρο έγραψε το tryfilli.νετ τις προάλλες. Το συμμεριζόμαστε πλήρως και το λέμε ειδικά φέτος σε κάθε ευκαιρία. Είμαστε το κάτι διαφορετικό που εσείς με τα πορτοκαλιά με τα γαλανά και με τα κίτρινα ΠΟΤΕ δεν θα το καταλάβετε και δεν θα το νοιώσετε.   5,5 χιλιάδες σε αγώνα που η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ είναι στο -12 !!!!! Αυτό λέγετε αρρώστια, αυτό λέγετε να είσαι εξαρτημένος με αυτή την ιδέα και να μην αφήνεις την καψούρα σου ποτέ. Σας το ξανά λέμε αν γυρίσει ο τροχός πολλοί θα αλλάξετε χώρα ,το ξέρετε και θα μας θυμηθείτε λιαν συντώμος .

Τέλος Κυριακή όλοι στο δεύτερο μας σπίτι που δεν είναι άλλο από το τσίρειο. Συνεχίζουμε τα πάρτι και κάνουμε τους απέναντι να μας χαζεύουν ακόμα μια φορά γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ για εμάς είσαι πιστή θρησκεία.

ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩ  ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ 48

Originale v