Tuesday 27 November 2012

Originale V


Kαλησπερίζω τους στρατιώτες της Βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Δεν πρόλαβε να ανεβεί το προηγούμενο μας άρθρο το όποιο έκανε αναφορά για κάποιους τρίτους οι οποίοι διαχρονικά κρατούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας αιχμάλωτη και αμέσως οι γνωστοί άγνωστοι εμφανίστηκαν και πάλι.
Κάτι για ενοποίηση με άλλες ομάδες έπιασε το αυτί μας και πως θα βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα μεγάλα χρέη και διάφορα αλλά.Εμείς τους απαντάμε με το έξης μόνο και μόνο που πέρασε από τα αρρωστημένα σας ‘’μυαλά’’ αυτές οι τραγικές και αστιές σκέψεις να φοβάστε την νύχτα πριν πάτε να κάμετε νανά. Σας προειδοποιήσαμε πάμπολλες φορές σας προειδοποιήσαμε και πριν μια εβδομάδα να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ στα χεριά του λαού και σε άτομα που πονούν και αγαπούν αυτή την ιδέα εσείς όμως συνεχίζετε απτόητοι. Η υπομονή έχει τελειώσει παίδες GAME OVER.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ‘’κύριοι’’ για κάποιους είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΠΙΣΤΕΥΩ και ότι πιο ιερό υπάρχει σε αυτό τον κόσμο. ΟΜΟΝΟΙΑ‘’κύριοι’’ είναι το οξυγόνο που κρατά πολλοί κόσμο στη ζωή και δίνει κουράγιο για να πολέμα την καθημερινότητα του. Είναι αυτό που εσείς με τις γραβάτες στα γραφεία, ναι εσείς οι βολεμένοι δεν θα μπορέσετε ΠΟΤΕ να καταλάβετε. Εμείς δεν έχουμε συμφέροντα και δεν διεκδικούμε τίποτα από την ΙΔΕΑ πού λατρεύουμε μπορούμε να δουλεύουμε αφιλόκερδος 25 ώρες το 24άρο γιατί αυτοί που αγαπούν αληθινά ΔΕΝ ζητούν ανταλλάγματα. Για αυτό ‘’κύριοι’’ σας ζητούμε να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να δώσουν παρά να πάρουν. Δεν θα αφήσουμε κανένα να βλάψει ξανά τα ιδανικά μας και αυτό εμπεδώστε το.

Προσωπικά ΝΑΙ πιστεύω πως υπάρχουν τα άτομα μες το νυν διοικητικό συμβούλιο που αγαπούν παθολογικά την ΟΜΟΝΟΙΑ μας και πρέπει να μείνουν. Ο κόσμος της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ξέρει να εκτιμά και βλέπει τι γίνετε ακριβώς. Η εκλογική συνέλευση πλησιάζει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤAI να γίνει η καινούργια αρχή που θέλει αυτός ο πονεμένος λαός που ένιωσε πίκρες όσο κανείς το τελευταίο διάστημα. Να μείνουν όσοι θέλουν και ΑΓΑΠΟΥΝ οι υπόλοιποι να εξαφανιστούν.

Τελειώνοντας να δώσω και εγώ με την σειρά μου ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT σε αυτό τον κόσμο που δείχνει τον δρόμο και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Να κατεβάζεις 5 χιλιάδες στο -15 με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την τόσο χάλια ψυχολογία λέει πολλά. Βασικά αποστομώνει τους πάντες και τους υπενθυμίζει τι έχουν να τραβήσουν όταν ο τροχός θα γυρίσει γιατί τούτη την φορά θα το γυρίσουμε ΕΜΕΙΣ. Επόμενος αγώνας με τον ολυμπιακό πάμε να τρελάνουμε κι άλλο κόσμο και να παραδώσουμε μαθήματα οπαδισμού.

ΕΙΣΑΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΩ – ΑΣΟΛ 1948